Naturvetenskap is the shit, ha-ha-haa 'ironi'

Lagom somrig bild, eller inte. Bilden är tagen i vintras precis när jag hade köpt kameran. Måste plugga egentligen men jag orkar verkligen inte! Varför vaarför valde jag NV? Och hur huur har jag redan klarat av ett år? Jag må gå andra året i naturvetenskap men jag känner mig fan inte smartare (eller lite kanske, jag kan rabbla upp färgewr på latin). Men ju är det enda som jag känner just nu är hur john blund stör sitt sömnsand i ögonen. Eller han gnuggar in sandet i ögonen är nog mer troligt.
 

Release


Canon 1000d, me, ored.
Har ändrat bredden på bloggen så det ser lite konstigt ut nu med de tidigare inläggen. Så jag lägger in en bild som jag inte har visat förut.

So true, so true

Matsalen vid lunch. Madda hade ätit klart men inte jag och amanda.


Amanda; Ni väntar på mig va?
Madda; Nej, jag väntar på båda. Becca brukar ta pauser när hon äter...


Och jaa, jag tog en liten paus då (:


Water/Vatten/Wasser



Innan idag när jag gjorde kärleksmums (Fast ta 175 grader i 20 min) fotograferade jag samtidigt vatten. Och klumpig som jag är råkade jag stöta till något, i think, så allt i närheten av diskhon ramlade ner i diskhon och massa vatten spilldes. Då tänkte jag " haha, tänk om kameran med objektivet faller också, nästan så man ska skriva om det i bloggen" Och just dåå, ser jag hur stativet inte längre klarar av vikten och faller baklänges i slowmotion. Kameran dog för en kort stund men lever igen :)

Kanske man ska skaffa en kategori som heter "klant-arsle kategorin" eller liknande? Metall i micron har vi ju redan avklarat (:

Once upon a december




Så vi möts igen Oroko saki

- Har varit hos läkarN och kollat upp en knöl (nt knät) ska dit igen om några veckor
- Har gått upp ett kilo -HURRAAY!- (:
- ...
- Köpte en tröja
- Lekte med trolldeg, (Jag veet, men man blir nt för gammal? :p)
- Gjorde korv me brö av trolldegen
- Lukten av gårdagens fail har typ försvunnit
- Värmde mat UTAN att faila -hurray!-
- Rubriken är ifrån TMNT (:




Nej, jag kan inte laga mat...

Idag så råkade jag (eller råkade, råkade, det var ju med flit) lägga in ett metallock i micron. Inte bra. Tydligen gör det att micron går sönder och att det slår gnistor. Och så luktade det skiiit illa, men nu efter 7 h vädring luktar köket normalt igen, typ.

Anledningen att jag micrade metallocket var för att jag skulle värma färdiglagad köttfärsburk (ni vet sån på burk) och så stod det att man skulle ha ett lock på. Sagt och gjortmetallock på skålen. Tydligen skulle det vara platlock.
Men man fick lära sig något nytt hö hö, samt en ny micro är inte fel? he he

Så min slutsats är att jag suger på att laga mat. Eftersom jag inte kunde laga färdiglagad köttfärssås.

RSS 2.0