Ge-kås


Var i Ullared idag med Nicole, såg bl.a. Morgan. Fick med mig hem en massa varav tre serier! Yeey. CSI säsong 9 har varit efterlängtad!

24


Julen var bra med mycket mat. Gick ner 2 kg, blev gråtfärdig och gick upp 2 kg igen, Yeey. Fick presenter bl.a. ett nytt objektiv. Maddas och Amandas presenter kunde jag dock inte undå symboliken, haha. Men jättebra presenter! Men nu kan jag inte fråga om stift eller överstrykningspenna igen, fast det kommer nog hända ändå om man känner mig rätt. Tack för presenterna! Förutom skriva stryka över saker kan jag dricka massa varm choklad ur muggen samt lukta huuur mkt jag vill på diskmedel. Japp, ni hörde rätt. Ocean för att vara exakt. <-glädje


Då vet jag hur jag ska göra när något frågar något jag inte vill svara på

M; Vet du var min sjal är?
J; Menar du min? Nej.
M; Varför sitter du vid pappas dator?
J; Varför gick du in i ditt rum?
M; Va?
J; Varför gick du in i ditt rum?
M; Jag gick inte in i mitt rum.
J; Men nästan.
Skakar på huvudet och går
Går förbi igen lite senare
M; Men varför sitter du vid pappas dator?
J; Vad gör du för något?
M; Jag gör inget.
J; Okej.

Mamma brukar, omedvetet, ställa en fråga när hon får en fråga. Vilket är väldigt irriterande då när man går iväg upptäcker man att man inte alls fick något svar. Så jag var lite elak och ställde en fråga när hon frågade. Hon fick huvudvärk dock.


Rubriker är inte min sak, liksom


--


Stör mig mkt på bruuset och sateliten ofc.
Ska snart iväg. Så snabbt ska jag säga att jag har dammsugat hela huset. Och imorgon bär det förmodligen in till stan(?) och fika.

Bilder på min mobil som jag inte inte har någon aning om varför jag har dem, typ.1. Behöver jag säga något egentligen?
2. Tyckte att det var lite halvcoolt då jag inte har sett en sådan innan
3. Tycker om att ta halvmobbade bilder på mig själv.. ofta
4. Den legendariska pizzabilden som jag plågar mig själv med varje tisdaghåltimme, dock ser den inte sådär jättegod ut.. Men det var den.


Idag gjorde jag pappa en tjänst och slog in hans presenter till mamma. Vet inte varför männen i huset ger mig uppgiften att slå in deras julklappar då jag själv är urdålig på det. Hittade även Leo idag i ett rum som han inte fick vara i. Hur jag hittade honom? Han skällde på hyllan eftersom vi hade lagt upp hans gosedjur där. Bortskämda hund.


Fick inspiration från en bild. Ritade


Har inte ritat på evigheter. Bilden är klickbar ville liksom besvara er lite lidande. Anywaay, den är inte klar, som alla andra bilder jag har ritat på.. Vill lägga till skugga meen har inte ork att vara kreativ att göra något som underlättar skuggande. Såå, förmodligen kommer bilen förbli så här.

4 dagar kvar till juulafton!

Julkänsla..på ingång! Med julgranen uppe och julbak för fulla gubbar (eller är det muggar?) Ordvitsar och liknande har aldrig varit min grej. Hur som, känns det skönt att ha köpt alla julklappar och det enda som finns på listan är att utsätta sig för extrem julkänsla, vilket innebär julfilmer i massor och julmusik som hörs varenda minut. Pepparkaksbak har jag också kvar.

Idag har jag även slagit in (nästan) alla paketen. Min Kreavitet har nog aldrig varit så hög när det gällde systers present. La in presenten i en fotoram där det står "öppna mig". Så hon får öppna ramen och få sin present. Det är hög påhittghetsnivå när det gäller mig, haha.

Haha, love it

"Am I turning into a unicorn? Am I? Only, I'm not into the horn. I could be a unic. Like, unique. Yeah."

"This is your driver speaking… or is it? Captain Paranoia!"

http://sleeptalkinman.blogspot.com/


1.50

Kan inte fatta att klockan är snart två på natten och har preeecis skickat in psykologin. Skitdåligt blev det. Har faktiskt aldrig varit på onöjd, typ. Aja, två timmar efter deadline också.. fan.

tre

*Snälla Madda har skickat ett julkort! TACK, dock har jag inte det. Ligger inte i traditionen liksom, höhö..

*Hörde på stan två mammor som pratade där en av dem gav råd om vad man ska säga till barnen angående presenter. "Säg att du inte önskar dig något, eller att du har allt du vill ha och att dem inte behöver köpa något"
Jo, tack nu vet vi varför det är så jäkla svårt att köpa presenter till föräldrarna

*Amanda hade tagit med lite yougert m.m. om hon skulle bli hungrig på hennes håltimma (hah! Nu vet du hur det känns varje tisdag) då sa jag vad jag brukar göra när jag är hungrig; jag tar upp min mobil och kollar på en pizzabild, oklart varför jag har tagit en bild på en pizza men.. det fungerar inte att mätta sig med blicken.

Buss :(

Jäklar vad jag hatar bussar ibland! Idag när jag skulle åka hem var bussen 19 minuter för sen och full. Hur jävla svårt är det att sätta in en buss vid tre-fyra tiden? När jag har åkt en station hör jag (står längst fram) att en annan busschaufför säger att han kan släppa av alla på nästa busshållplats för att tjäna igen den kvarten. Vafaan, var det jag tänkte på då, har jag betalat en bussbiljett för att åka två staioner?

Tack och lov hade de satt in en extra buss (redan liksom?) så han släppte inte av oss. Men nej, det slutar inte där.  Han, utan att säga till passagerana, håller på att vända och skita i de sista hållplatserna. Man ba VA? Tror du att vi ska in till stan igen eller?! En kille sa till och chauffören vända och släppte av oss på min och deras hållplatser.

Okej, jag kunde ha gått men andra då? Äldre personer som har svårt att gå tar självklart bussen av en anledning, speciellt nu när det är halt. Visst det kan inte vara lätt för chaufförena efter alla ändringar och det gynnar verken de som kör eller passagerana. Men jag vet att Hallandtrafiken kan göra bättre, de har klarat av det andra år (innan de bytade bolag). 

Det måste vara en jäkla stress chaufförena har. Att få hastighetsbegränsningar, bli kollade av sk. "mystery riders"  och har en tidsgräns på ca. 10 sek på varje hållplats annars kommer de efter (ja, jag har sett sekunderna tickas ner för varje sekund). Vem blir inte stressad då?

Nej jag ska inte skriva en krönika till om hallandstrafiken för det har jag redan gjort och lämnat in till läraren. Men ändå.
 

.-.

Det var något "viktigt" jag tänkte skriva men har glömt det. Haha iallafall grattis på namnsdagen Ma(da)lena! Dagen till ära har vi sjungit julsånger i massar och fikat. Ska iväg snart, vill helst lägga mig och sova. Är så hilma trött på fredagarna.. blö
Förresten var det en kille som "whoah;ade" på mig (ursäkra mitt brist på talang att sätta ord på ljud) när jag gick på bussen. Liksom vad är det?

Nej, nu ska jag äta kokosbollar :)

Fish?

Dissekerade fisk idag, det var kul. Luktade säkert fisk på bussen också eftersom lillkillen framför mig vände sig om några gånger och kollade på mig.

Hunden har sitt "moment" idag också när jag var ute med honom på sin vanliga runda. Oturligtvis var ett par killar framför mig en del av rundan, kände mig lite som en staker även om jag brukar ta den rundan. Bättre blev det inte heller när hunden valde att rulla runt i snön i några minuter brevis killarna då de hade stannat på ett ställe för att snacka. Deras blickar var inte svårtydliga "du stör". Men jag kan ju inte dra iväg hunden när han ligger ner. Hur skulle det se ut liksom.

Mah candy

Jag brukar aldrig skrika när jag blir skrämd. Hoppa till, jo visst det brukar jag alltid göra men inte skika. Men innan öppnade bror dörren när jag tog hemlighetsfullt godis ut kylen skrek jag minsann till och hoppade högt ifrån kylen.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Missade bussen så jag gick till skolan istället. Dock kom jag 5 minuter för sent.

Das Hund

Efter att ha gjort en god gärning, varit i skolan, nästan missat bussen, bakat kokosbollar, tålamodet har tagit slut när det gäller kokosbollar och en fot som har somnat så sitter jag här. I mitt städade rum och undviker plugg. Vill inte.

En bild på den elaka hunden som väcker en på morgonen om man sover längre än 7.00 på vardagarna och 12.00 på helgerna (Ja, det är sjukt att han kommer PRICK och ser skillnad på helger och vardag) och som säger åt en när man ska sova på vardagarna.

Bird is the wordcanon 1000d
Snart är det jul och inga julklappar köpta ännu, när ska man hinna det liksom?
Två veckor kvar och detta är vad vi har kvar i skolan;

Eng; uppsats

Ma; uppg

Kemi; Uppg (som jag inte kan..)

Fysik; uppgifter och prov

Idrott; läsa läxa

Tyska; Glosor, arbete

Psykologi; x1 arbeten och fete prov

Bara två prov kvar, GÖTT! :)


Halsfluss?

Stavas det ens så? Inte vet jag, har inte haft det så ofta. Vilket som.. så tror jag att jag börjar få det nu. Hade förra(?) året med men jag härdade ut utan antibiotika (vet inte om jag någonsin har ätit det?) och så var jag i skolan utan några klagomål, eller lite men jag visste inte vad det var. Spelade även handboll då, vilket kanske inte var så bra eftersom man absolut inte ska träna när man har ont i hals eller är sjuk för delen med.

Jäjä, får kolla efter vita prickar i halsen så vet vi for sure

Tjarrå

Gåendes

Hej, idag har jag varit duktig. Jag gick till skolan! Hah, det kan man inte tro va?! ca. en halvtimme tog det i 7 minus grader. Förväntar mig lite halvt att ni ska göra vågen..

Tittade igenom bilder på dator och hittade en bild för länge sedan när jag och madda tog en promenad vi den meterhöga snön. Men så slog det mig.. varför har du ett paraply? :D

RSS 2.0