Min, (eller ja, mestadels Vår) helg x)

Hej alla glada:)

Snart dags för andra veckan i skolan, men innan det har vi vår välförtjänta helg, så vad händer? Jao, för min del har nog det roligaste redan varit, men jag har även en fotbollsmatch som väntar på söndag. 

Men ja, kul hade vi verkligen, det går inte att neka! Jag syftar på i fredags, då jag och Becca L + sju andra spenderade natten i Luddes stuga i Skedala. Skit mysigt ställe verkligen, och jätte söt stuga! Jag hoppas bara att grannskapet somnade före oss... om det nu gick.
Det är hur roligt som helst att umgås med sådana underbara vänner som ni!

Hmm lördag. Mattias (min storebror) skulle kommit hem från sjukhuset, men gjorde inte det.. det blir istället en tilläggsoperation på måndag.
Annars kan man nog kalla lördagen för typ klantdagen... Jag var jag hos Becca en stund och jag var precis på vippen att riva ner Leos galler, kraschade en kopp och spillde oboy över hela brickan med gottgottxD. Becca hon spillde över sig själv, tappade min mobil i marken och så var det något knäppt som jag dessvärre inte kommer ihåg för tillfället. 

Javisst ja! Vallåsdagen var det ju idag, och den får man ju inte glömma att nämna. Jag, Becca och min syster gick en tipsrunda i regnet (barnfrågor.. mohahaha). Vi fick extra mycket godis eftersom att typ inga var där, och så fick vi gratis hamburgare och fika. Hur skulle man kunna tacka nej till det?
Dock inte så mysigt och komma hem halvt genomblöt.. men så som jag har fattat beccas inlägg på senaste så gillade hon nog det, haha :P

På måndag blir det projektstart i skolan, och så ska vi äntligen börja träna handboll igen;D 

Puss och hej en klantig tjej.. eller två, ajaj... hejdåx)<3

//Rp

Regn, regn...

...och åter regn. Va mysigt! eller är det bara jag som tycker att det är mysigt när det regnar? När det är ljust ute och det ösregnar, lite sommar aktigt? Eller? Var lite sugen att någon tvingar ut mig med Leo då jag skulle ha klätt mig i regnkläder och stampa ut med mina stövlar. Sanningen är att jag rycktes med lite och som sagt klädde mig i regnkläder och stövlar. Just när jag var klar så  öppnade jag dörren, jag möttes jag av synen att det duggregnade.. Duggregn?!  Det spöregnade nyss så att det flög upp igen.  Sårad som jag var gav jag mig in igen. Men inte dystra miner här inte. Blogg inlägget ska inte bara handla om dåliga saker utan roliga med, fast en tråkig sak till bara.

Idag var det den andra dagen i skolan. Till er som inte vet så började jag i 9:an. Dagen började som vanligt klockan halv 9. På förmiddagen hade vi ( nior ) fjolårets nationella prov i matematik, A- och B delen. Rolig start på dagen och på skolanstarten.

Hmm, just det en rolig sak var det som jag skulle skriva om.. bara det att jag är helt inne i musiken som jag lyssnar på just nu, vilket gör mig lite virrig. Just det.. Brottet! Både London och Santiago ( klasser) var på brottet. De andra klasserna ska åka på torsdag. Eftersom det regnade innan  på dagen höll jag tummarna att det skulle regna när vi badade. Men ikke sa nikke, inget regn alls. Är det bara jag eller låter det som att jag är fixerad av regn? Men nej, det är jag inte. Utan bara när jag ska bada (ibland) eller när jag har lust att sitta med en gosig filt och dricka varm oboy. Drömmer bort igen? Ja, igen...

Bye// RL

Litet inlägg

Idag blir det ett litet inlägg, för jag har inte ork eller tid. Imorgon så börjar jag skolan som många andra ungdomar i sverige. Fast denna gången i 9:an. Sista året på skolan tyvärr, kommer att sakna den mycket. Att börja i nian betyder också att man ska jobba extra hårt för att få bra betyg och kunna gå på den linjen man vill. Eftersom den linjen man väljer är ett val inför framtiden. Själv har jag ingen idé om vilken linje som jag ska välja. Svårt, men jag är lite inne på naturvetenskap. Har även täknkt på några yrken som arkitekt, tandläkare, eller något inom lärkaryrket. Kanske kirurg, fast inte hjärt- eller hjärnkirurg utan kanske inom ortoped.

Jag bör egentligen börja packa ihop saker jag behöver imorgon men... det är alltid lite kul att ha det stressigt precis innan man ska iväg. Eller hur? Egentligen var det något annat som jag skulle skriva men det blev det här istället.

Som ni vet fick jag ett nervöst sammanbrott eftersom jag inte tränade, eller kan man kalla det för nervöst sammanbrott? Iallafall, så tänkte jag att jag skulle göra några sit-ups idag. Jag la mig på golvet och hann med en.. Leo som var i samma rum tänkte säkert i still med;
" oh, vad kul en människa på golvet!"
Ja.. Leo hoppade på mig och la sig sedan på min mage. Inte så lyckat eller hur? Så nästa gång jag får en "brilliant" idé ska jag kolla så att Leo inte är i rummet.

En annan sak som jag tänker tillägga är att jag har gjort en testblogg så att denna bloggen inte blir helt kaputt när jag ska testa nya saker. Smart va? Det är iof ingen blogg som jag skriver på utan bara testar nya idéer. Headern är jätte ful men det är inte så lätt att göra underverk på paint, eller? Iaf här är adressen ; http://meftyou.blogg.se/test/index.html

Till sist men inte sist så vill jag göra reklam för min kompis blogg ;
http://sunshinemcfly.blogg.se/
Madalenas blogg : )


Puss och hej!
// Rebecca L


Nu sitter man i skiten själv...

Om jag ska vara ärligt så trodde jag aldrig att jag inte skulle ha någon aktivitet utanför skolan. När jag var yngre så hade jag alltid minst tre dagar i veckan som jag spelade fotboll, handboll eller piano eller något av de andra sporterna som jag sysslade med då, som jag för övrigt knappt kommer ihåg. Men jag kom ihåg när jag tänkte på dem som inte idrottade eller hade någon aktivitet på fritiden att det måste vara jätte tråkigt. Men visst vissa tycker kanske om att inte syssla med något, att ha tid. För mig , var det inte en tanke på att jag skulle sitta sysslolös. Men nu sitter jag här, i skiten själv.

Då börjar man undra; "vad har jag gjort?".  Var det verkligen så smart att sluta i allt? Saknar verkligen det, men på ett sett känns det som att jag inte kan gå tillbaka till fotbollen eller något. Jag är även för gammal att börja i andra aktiviteter. Jag tänkte nyligen på tennis, det är väl bra. Men det blir inte roligt att spela på tävlingar, eftersom man är chanslös mot de som har spelat det i 8 år. Visst skulle det vara roligt att träna men då har man inget mål, eller kämpaglädje.

Att gå tillbaka till laget känns inte heller bra, känns som en idiot som tror att man bara kan komma och gå. Men ändå måste jag röra mig. Det räcker inte bara med att gå ut med hunden varje dag, utan riktig motion. Att springa runt och runt känns inte heller någon utamaning för ´mig. Jag vill ha utmaningar, kunna jämföra mig, känna att jag kan något, vill lära mig saker. 

En annan sak som jag trodde skulle bli bättre var att mitt knä skulle bli bättre, men ikke sa nikke. Så fort jag ta några springsteg känns det som jag inte ha springit på 100 år, eller att någon ha satt en kniv i knät. Min kondis är sämre och känner mig som en fetklumb som inte har springit på år och dar. Men varför sitter jag och klagar, jag gjorde det här valet själv, jag kan ändra situationen. Så det är bara jag som kan ändra den då!


bye// RL

Uppgradering...

En uppgradering behövs, tycker jag. Fast egentligen är det lättare att sammanfatta Leo's dag än min egen, anledning; jag kommer aldrig ihåg vad jag har gjort eller vilken dag det är för den delen. Fast en sak vet jag, att det är torsdag idag, vet ni varför? Jo, för att det står i det nedersta härnet åt höger. Smart va? Och att det är den 7:de augusti står det med. Dagens teknologi häpnar...

Tillbaka till det som jag skulle skriva om som jag förmodligen inte har kommit på än.  Jo, dagen har varit stillsam samtidigt som man är förkyld. Börjar närma sig att bli sjuk. Helt sjukt helt enkelt, varför ska jag bli sjuk? På sommaren också, när man vill vara ute hela tiden och spela tennis. Hoppas det regnar, så jag inte bli helt avundsjuk på barnen som går förbi med t-shirt och kortbyxor.

Om man däremot sammanfattar Leos dag (hittils) så är de här orden med passande; sova, äta, promenad, kela. En annan sak är att jag inte ska underskatta Leos hörsel, När man ropar på honom ute eller inne också för den delen, kan man tro att han är döv, seriöst inget biter på honom. Kanske om man klär ut sig till en clown och tuta på ett signalhorn? Ja, kanske då. Men när man tar upp hans matsskål, ( jag lovar jag gjorde det så tyst som möjligt, knappt jag hörde det.) ja då kommer han som ett skott och sätter sig brevid. Varför använder du inte hörseln när jag ropar på dig?

I måndags var jag i ullared, fast inte på ge-kås. För det var för mycket kö, ungefär 2 h kö i ösregn. Frestande att ställa sig i kön? Njee, skulle inte tro det. Så istället gick jag och mamma runt i affärerna omkring som man annars inte brukar gå in i, eller joo, göteborgskex. Så jag inskaffade mig två tröjor ; )

En annan sak som jag vill dela med mig är att jag lyssnar på Kat DeLuna, Run the show. Någon annan som tycker att den är bra, förutom jag? Har inte så mycket att göra nu när jag börjar bli sjuk, någon som vill ge mig något exempel på vad man kan göra?


Tack och hej

// RL

ursäkta, men kunde inte låta bli..

Jag vet ännu en Youtube film, måste sluta. Det är ju en blogg man ska läsa inte titta på men den här gången är det ett måste. Såg denna filmen på en annan blogg som jag ville dela med mig. Pausa inte på grund av tyskan i början, det är slutet som man fattar. Skit kul, eller så är det bara jag som är konstig, vem vet?

Home sweet home

Hej allihopa:)

Nu när jag är hemma tänkte jag passa på att skriva lite, så att man faktiskt kan se att jag är delaktig i denna blogg:P

Ja som sagt nu är jag hemma, efter att ha varit lite här och var. Göteborg, Helsingborg, Åhus, Öland, Skara. Ja, så skulle man kunna sammanfatta min sommar, plus lite till:) Men nu blir det förmodligen inte att vi åker iväg mer. Kanske till Stockholm en sväng. Eller ja just det, årets stråkläger den 13-15 augusti väntar också! Det ska bli kul att träffa alla igen!

Det är skönt att vara hemma, men så jävla kul man har haft! Nu senast var det Eskillscupen i Helsingborg som gällde. Jag kom hem igår kväll. Vårt lag sov på Villa Thallassa, i olika stugor av något slag. Jag, Elin, Karro och Lisa
 delade rum. Jag är osäker på om jag har skrattat så mycket någonsin!
Ja, vi var ju där för att spela fotboll, så jag kanske ska berätta lite om det med; Efter 9 spelade matcher, slutade vi på delad 3:e plats i B-slutspelet. Det är en rätt stor cup, så alla i laget borde vara vädigt nöjda.. det är i alla fall jag!
 
(Kort inlägg, förlåt för det, men jag är helt slut!)

Har saknat er alla<3

// Rebecca P

Ögonbrynsplockning

Äntligen plockade jag dem. Kändes som det behövdes, eftersom jag hade världens oplockade ögonbryn, eller näst itill iallafall. Anledningen att jag inte hade plockat dem är för att det enkla anledningen att jag inte hade ork. Vilket brukar vara anledningen för mig och andra, och tid. Eller jag har haft tid på mig så det är bara ork som fattades. Men idag tog jag tag i det. Nu låter det som att jag inte har plockat dem på tusen år eller iaf månader, men var lugn så längesen var det faktiskt inte. Ögonbryn växer så enkelt är det. Det känns lite konstigt att skriva om ögonbryn, så ni kan igronera det som har blivit skrivet och istället fokusera på texen nedanför...  Fast då måste jag komma på något att skriva om.

Hmm, en uppgradering skulle sitta fint. Ja, det blir bra. Idag spelade jag tennis, lite iaf. Annars så ´har jag bara suttit framför datorn i detta fin fina vädret utanför, regn..  Jag nördade mig lite genom att spela general ( ett krigsspel kanske?) Jaa, det är inte så att jag spelar det hela tiden utan det är bara ett spel som jag hittade på datorn när jag letade efter age of empire *host* Men det var längesedan så jag var tvungen och se att jag hade det kvar. Det hade jag inte.. tyärr. ; )

Hmm, nu när jag tänker efter verkar detta inlägg lite töntigt? Men man ska acceptera andra och respektera. Jag kommer nog ångra att jag lägger in det här.

Ha' de' fågelbajs
// RL

youtube

En youtube video från filmen mamma mia! Kort tyvärr men, men... ; ) Det är iaf ngt x) OCh mamma mia! Är bra!bye//RL

RSS 2.0