Somliga blir bruna, andra inte.

Ja, som rubriken lyder. Jag tillhör gruppen som inte blir brun. Så jag tänkte när TV-snubbarna på vädret sa att det skulle bli uppåt 25-30 grader varmt tänkte jag,' ''jaha, och då sitter jag i stugan..'' Men som tur var hade vi en hjängmatta där som jag kunde sola mig i. Men mina kompisar är säkert browneys. Men då tänkte jag att jag ska bära kläder som är vita och då ser man inte så vit ut. Men då gäller det bara att inte stå närma kopmpisarna så att man inte börjar jämföra, men det är en annan sak.

Som sagt att jag har varit i stugan, som har varit härligt! Man behöver ju inte vara beroende av datorn utan slappa ett par dagar.  Leo fick sova i mitt rum, och som jag sov gott eller?! Om man tycker att man känner sig utvilad efter man har sovit så ska man sova där! Ett plus var att man väckes av fågelkvitter på morganen, jätte fint med fågelsång, då börjar man undra om man ska skaffa en väckarklocka som spelar fågelsång, fast finns det en sådan? 

I stugan  har man även mycket fritid vilket gjorde att jag läste ut min bok ( den var väldigt bra! ) och läste nästan ut en annan. Det var nästan att man hade lust att skriva en egen bok, bara att det kommer aldrig bli av. Eller OM jag skulle börja (OM!) så skulle jag förmodligen inte göra klart den, så en författarkarriär kommer inte bli av.

Som vissa vet så var jag på bio, Mamma Mia! Den var jätte bra och ni borde gå på den! Nu har jag massa ABBA låtar på huvudet från filmen, och är svårt att tro att den blev så bra eftersom de har gjort en film efter låtar som ABBA har gjort, för annars brukar man låtar till en film. JAG VILL HA FILMEN, så säg gärna till när de släpper ut den på dvd så man kan köpa den. Så mitt råd lyder.. SE DEN!

Ni som läste hallandsposten idag såg kanske att källe var i tidningen eftersom hon fyller år imon, så nu påminner jag alla att ni ska gratta henne. Så till er som hade glömt, tacka mig.

Till sist. Det här inlägget tog en stund att skriva eftersom att det raderades två gånger. Så det blev inte så långt, man orkar ju inte skriva om samma sak flera gånger... så ni får nöja er med en sammanfattning. Och jag skullle uppskatta att ni kan skriva en kommentar så att jag vet att vem det är som kollar, och om du vill vara anoym så kan du skriva ändå så att jag vet iallafall hur många det är som läser. Så.. var inte blyga.

Här är några bilder från stugan, (om du klickar på dem blir de större)

Jag posar, källe tar foto

Leo blev varm, så varför inte bada i en gyttje pöl? kul för honom men inte för oss..

Bye// Rebecca L


Myspys

Här sitter vi nu i sovkläder, hemma hos Rebecca L. Vi lyssnar på go' musik och äter kladdkaka, (som vi bakat själva tidigare idag förövrigt :P). Kl. 19 var vi på RixFm i stan, (dvs 6 timmar från nu), vi träffade några vi kände och gled runt lite bland folkmassan. Vi stannade dock inte så länge, för det var ju en jädrans massa folk!

Därefter tog vi bussen hem igen. Sedan mitt i alltihopoa blev vi sugna på kladdkaka, så varför inte baka en dubbelsats med härlig smet sådär vid 11-snåret? Vi har lyckats undvika att äta upp båda kakorna, så det kuliga folk vi har bjudit hit som kommer imorrn, lär bli lyckliga för att få ta del av vår kaka, bakad med överflödig omsorg:P 

Imorrn är det förberedelser inför den kommande kvällen som gäller, fast innan det ska vi åka till frisören. Rebecca L ska klippa sig:)

Ja, nu sitter vi här framför datorn, trötta och mätta, och skrattar åt varandras övertrötthet.

Visste du kanske att...


... vi krymper ungefär en centimeter varje dag? På kvällen har nämligen ryggen tryckts ihop. På natten när vi sover rätar den ut sig igen.
 

... håret på huvudet växer omkring 1,3 centimeter på en månad? Man tappar ungefär 75 hårstrån från huvudet varje dygn?


... Åsa-Nisses skapare var nazist?

...dinosaurien Atlascopcosaurus fick sitt namn efter det svenska företaget Atlas Copco som hjälpte till vid utgrävningarna?


... McDonalds pommes frites är smaksatta med svinextrakt, och måste lagas annorlunda i muslimska delar av världen?


... En ko fiser ut 600 liter metan per dag (nog att fylla 40 st partyballonger)?


... Roy G. Sullivan blivit träffad av blixten 7 ggr. (1942, 1969, 1970, 1972, 1973, 1976 och 1977), och dog flera år senare av olycklig kärlek?


Inte? x)


Hejsan!

Hejsan!
 Knepoknåp är det som gäller just nu, med bloggen och med gängkvällen som förhoppningsvis smäller av på fredag. Eftersom becca ska åka iväg på lördag måste(!) vi ha gängkväll, för hon har missat några. Bloggen börjar arta sig, och snart är det färdigt. Hoppas att ni som läser ska tycka om bloggen :)

Litet inlägg men har inte så mycket att säga om idag.
Puss o hej
// Rebecca L

Välkommen till vår nya blogg!

Hejhej:) vi är två glada Rebeccor som har beslutat att skaffa en blogg tillsammans. Jag hoppas att vi inte tråkar ut er med våra inlägg XD.


RSS 2.0