Tankar

Lite tomt i bloggen ett tag så jag tänkte skriva om ett viktigt ämne. Jag har alltid varit lite under kurvan ändå sedan förskolan. Jag har aldrig haft anorxia utan jag har varit mer kräsen. För er som inte visste att jag har gått upp i vikt, jag har även gått hos dietisten. I början gick det bra men nu börjar jag tvivla. Framförallt av vänner hör man att man inte duger att man ska gå ner i vikt. Om jag ska vara ärlig så gråter jag inombords varje gång någon säger att den är för tjock eller att jag är perfekt, att de gärna vill byta kropp. Men då vill jag skrika ut att vad FAN tänker ni på? Ni har redan den normala kroppen, att det heter normala är för att det är normalt! Undernärd är för fan inte normalt!

Jag har inte velat att jag ska se ut så här, jag är kräsen i mat, det är anledningen. Men då tänker väl många, soo ät mer.. Men det är inte enkelt heller. Skulle du säga till någon med anorexia, ät mer? För det är inte lösningen.

Faktum är att jag ser upp till er. Mitt mål är att väga som er. Men när ni säger att ni vill gå ner i vikt, sänker det mitt själv förtroende. Nu vill jag verkligen inte se kommentarer som'' du är visst perfekt'' eller dyl för det sänker mitt förtroende. Och nästa gång ni vill gå ner i vikt tänk efter en gång och säg det inte  när jag är med. För jag ser upp till er. När ni tycker att ni är för ''tjocka'' tvivlar jag på mig själv. Faktum är att jag har funderat på att gå ner ett kilo. Men jag ska fan inte låta det påverka mig, så kan ni vara snälla inte säga sånt till mig.

 T a  t i l l  d e t  h ä r  n u.

Nostalgi

Var tvungen att ''skriva ut mig'' när jag hörde intro melodin till världens bästa julkalender någonsin! Mysteriet på greveholm. Ohh så mycket jag älskade den julkalendern när jag liten, eller jag gillar den fortfarande.. Jag tror att den julkalendern har berört iallafall lite hos varje person som har sett den.  Den har ju också blivit framröstad som Sveriges bästa julkalender. *suck* Nu blev jag verkligen sugen att kolla på ett par avsnitt. 

                                                                     


Idag hade jag även nationella prov i svenska, som övning inte som prov. Är inte säker än var jag har för tankar om det men, men.. jag får ta det som det kommer..
Nej, nu ska jag ta en kaka..

                                                                                                                                                                                                                     Bye// Rebecca L

Status Que

Hejsan Bloggen, här har det stått tomt ett tag. Helt enkelt Status Que. Om jag har för mig rätt så är det latin som betyder ingen utveckligen eller något sådant. Pinsamt om det inte är det. Iallafall, jag har varit med Källe och becca i helgen som har varit skit roligt då vi varit "modeller" och bara varit allmänt tramsiga. Just nu lyssnar jag på musik, Status Que faktiskt, passande? Till er som inte vet vilka Status Quo är så är de ett band från Storbrittanien som spelar rock, inte trams rock utan klassik rock (enligt mig iallafall). Men det är kanske för att jag är uppvuxen med deras musik.

För att glädja er lite får ni en bild.//Rebecca L

Haha, liten kampanjlåt?

Haha jag har fastnat för låten x )Lite passande eftersom vi har ett projekt fär vi ska göra en kampanj.Byee//
 R e b e c c a L

RSS 2.0