Misslyckande och åter misslyckande

Innan jag börjar berätta om misslyckande och åter misslyckande så tänker jag klämma in att jag, mamma, pappa och Leo förstås har varit på valpträff. Leo hade skit roligt! fast den är kanske inte så konstigt eftersom han träffade några av hans syskon. De är väldigt lika varandra, eller jaa.. det är bara en av hans syskon som är gula restenär svarta. Men den andra gula är lik Leo kroppsligt och på sättet med som de svarta också är. Det var även små valpar med som var tre månader gamla små opch urgulliga! Lekte med tanken att kidnappa en, men tyvärr är alla upptagna. Humpf.. En annan tanke som slåg mig var vad små valparna var! När vi skaffade Leo tyckte vi han var jätte stor, ännu större var de vuxna hundarna som de släppte ut på kennlen när vi köpte Leo. kommer ihåg det som igår... men en trevlig tanke är hur vi skrämde ägarna till valparna, då de säkert tänkte i stil med;

''Oj, vad stora de är, kommer våran bli så stor?''
'' Hjälp, de hoppar lite och är busiga, kommer vi ramla varje gång jag kommer hem?''

Leo fick även lite komplimanger för hans vackra ögon, och de är verkligen fina! Ta en titt nästa gång.. fast en midre bra sak var bäl att Leo gick lite som en modell... då Labradorer inte ska gå med benen så tätt.

Nu till misslyckande! Jag tänkte prova på ett nytt idag eller jag provade det.. Jag tänkte inte använda balsam idag eftersom det ''typ'' påskyndar att man får fett hår.. För balsam fungerar som ett slags hölje över hårstråna som gör att det är lättare att borsta håret känns renare, fast det inte är renare av att använda balsam, det är shampoo som rengör inte balsam. Iaf tänkte testa det nu och se om det blir någon förändring... vad tror ni? Jo, just det när jag duschade råkade jag ta tvålen i håret i stället  för att ta det på kroppen, inget stort problem egentligen men jag skrek till lite x ).

Det andra misslyckandet.. Det var när jag skulle sätta mig framför datorn då jag ser att det finns ingen DATORMUS! Går in till brosans gamla rum, som jag trodde fanns den där och satte i den i datorn och lyckliga jag  trodde att jag det skulle gå, men ikke sa nikke. Datormusen ville inte röra sig, så jag tog inte deserata metoder... jag slog sönder datorn...  haha nej skojar bara med er.. jag stängde av och på den igen, så nu funkar den.

Sov gott // RL

Björn Gustavsson föreställningen!

Hej.. ...dagbok? Iallafall jag har varit elak och har inte sagt till er att jag och några av mina kompisar drog till Björn Gustavsson föreställningen! Som var för övrigt  helt.. jätte rolig! Egentligen tänkte jag skriva om det om det någon annan dag. Men eftersom jag känner mig så bra vet jag att ''någon annan dag'' är en månad framåt då jag har glöm allt. Så nu är jag bussig nog att skriva det innan jag får minnesförlust.

I föreställningn var det självklart inte bara BG utan Özz, Soran, Måns. Och jag kan säga er att det är skit svårt om man ska säga vem som var roligast men tyvärr måste jag säga att Måns var mest ikke roligast även om han var rolig (han är med i ExtraExtra) Men skit vad jag och mååånga andra skrattade. Toahistorien, skidhistorien och måååånga roliga!!'

Imorgon ska jag och familjen åka övanför göteborg, för att Leo ska träffa sina syskon <'33 många skratt kommer att upplevas, kanske för Leo är världens busigaste hund.
tack och hej
T a c k  f ö r   e n  u n d e r b a r t   r o l i g   k v ä l l   ä l s k  < ' 3

//RL

Dagens fråga!

VILKET INLÄGG TYCKER DU ÄR ROLIGAST?Kort och gott, så svara nu!

/RL


Mitt liv i film

Idag (eller iallafall i en timme) så kändes sdet precis som på film, du vet sådana Amerikanska filmer. Då min systers hund hade sprungit iväg, jag som var med Anna (kamelont) och Rebecca ( sorken). Innan så lurade jag Källe att Becca inte skulle komma så... ja svårt att förklara men vi fick ett gott skratt!

Tillbaka till saken.. ..jo min systers hund hade sprungit iväg. Jag, becca, källe gav oss iväg och letade. Sen när vi kom fram till bussvägen frågade vi.. hmm får se nu... 5 ungar? Fyra? Iallafall, de sa att de hade sett den och kunde säga exakt vilket hus som hade hittat juni. (Tack till er, och det är även då jag vill att madda ska ge Kevin en stor kram eftersom han var en av barnen) Efter vi fick föjla efter dem så ringde vi på och hämtade hunden, eller ja det var lite mer detaljer men orkar inte ta upp allt...  Efter allt det där ( jag vet det lter inte som på film men det kändes som det då..)

Jag, källe och becca (kanske lite obviously nu) skulle gå hem till mig igen, tills jag såg en.... LEKPLATS! haha med en sån rolig sak som snurar iaf.. vi spelade in lite videos som kanske.. men bara kanske.. dyker upp här.  Så nu kan jag säga smipp snapp slut nu är filmen slut..

Okej nej, har lite mer att skriva..
Imorgon så ska hela skolan ( eller seniorerna iaf) ha orgientering på förmiddagen och på eftermiddagen... springa 6 km.. Sen ska jag ta ut Juni och Leo, tyvärr inte samtidigt utan eftervarandra.. fatta vad trött jag kommer att vara imorgon??

Hej då// RL

Utrensning

Hej alla pigga och glada, som ni nog förstår på överskriften har jag varit duktig. Jag rensade garderoben. Tjaa.. kanske inte så helhjärtat men rensade ut en Ge-kås kasse.  Så om det är någon som är intresserad av kläder kanske ni kan få. Fast då gäller det att ni mindre än mig, för jag har sparat på mycket gammalt.

En annan sak jag borde pröva på är varje gång jag köper ett plagg rensar jag ut ett annat. Inte för att jag köper så fasligt mycket och eftersom jag känner mig så pass bra så vet jag att jag inte kommer att köra på en reglen..

Nog om det, igår så var jag med Rebecca P. Det var väldigt roligt, så tack becca för en skitrolig kväll! Fast det känns att vi åt ganska mycket x ).

 I n t e  m y c k e t  s k r i v e t.

/ R  L


Bloggdesign

Hej idag blir det ett kort inlägg eftersom Idol börjar snart. Som ni ser har jag gjort om lite på bloggen. Jag kommer förmodligen byta färg, men har beslutsångest. Någon som har något förslag på vilken färg vi ska ha?  Becca har visseligen inte sett vad jag har gjort ännu, men det kommer i sisom tid. Hoppas att hon gillar det.


En annan sak som ni kanske märker är när man för datormusen över headern ändrar den sig lite. x ) eller ja namnen kommer fram. 

Jo, som sagt blir det ett kort inlägg eftersom jag ska se på Idol.


Heijdå// RL

P.s kom med åsikter om bloggen.. Positiva, negativa och ja, vad ni tycker om den. Och vad jag ska ändra på. Det skulle vara ett stort plus!

D.s

Att göra

Jo, något som jag älskar att göra är att-göra-listor. Så ni får stå ut med att jag lägger in en lista här..

  • Dammsuga hela huset
  • Ta ut Leo
  • Räkna ut poöng ( har kommit upp i 1000 poöng nu!)
  • Skriva blogginlägg ( nej men titta.. nu är den avklarad)
  • Duscha
  • Klippa luggen (som förmodligen inte kommer att bli av idag)
  • Läsa ut boken (Har bokfrossa nu.. läser om hela Harry Potter serien i random ordning, först 5;an,  1;an, 2;an, nu är det 3,an (snart klar) sen sist 4;an. Läser inte 6;an eller 7:an för att jag vill se filmerna först. men 5;an,  1;an, 2;an läste jag ut på två veckor.. )
  • Rensa kläderAnnars har jag idag tittat på Idol (för jag missade det tredje avsnittet, tur att de visar det gratis på tv4.se). Och sakerna som är överstrykta ovan.

Puss// RL


Lite pytte nytt..

Hej!

Som ni ser så har det hänt lite, lite, lite på bloggen. Vi har lagt in en iPod på sidan som ni kan lyssna på. Dock bara på de låtar som vi har lagt in men ändå.. Jag har inte lagt in många utan bara fyra, eftersom jag hann inte.. Men mer kommer väl så småningom.. om vi har ork då... När vi ska göra om bloggen helt det kommer väl när jag har skaffat photoshop om sisådär.. 100 år. Att göra underverk med paint, det är inte roligt..

Idag har vi kunskapsdag, jag kommer inte gå igenom vad vi gjorde eftersom ni kommer förmodligen sova efter det. Som jag nästan gjorde ( gömde ansiktet i händerna för att de inte skulle se att jag hamnade i dvala).Sen hade vi idrott, lika jobbigt som på blåsorna i händerna jag har.. haha, nje inte så farligt men jag har blåsor efter att vi skulle klättra på en bom fram och tillbaka. Så nu är jag lite trött.

Förutom allt det ovan har jag irriterat sönder mig på mitt hår! Luggen åker framför glasögonen hela kvällen! Förutom att klippa luggen vill jag klippa håret men frisörerna missuppfattar mig varje gång så att det blir fel hela tiden.. Jag vill klippa den, jag vill inte klippa den.

1. jag vill klippa den för att den är i vägen hela tiden..
2. jag vill spara den så att det blir fint, på ett sätt..
3. Finns det ett tredje anternativ?


//RL

Vill ha...

 N å g o n  s o m  ä r   v i l l i g   a t t  b y t a  h å r ?

Innan har vi mest skrivit om vad vi har gjort och så men nu skriver vad jag vill ha!


Jag vill ha Olsen tvillingarnas hår! Seriöst...  Men det är väl bara att vänta i många månader för att få långt hår, sen är det bara att inte ha ett så platt och lent hår utan några lockar alls. Precis sådant jag har..

// RL

Länge sedan nu...

Nu när jag ( och många andra för den delen) har börjat skolan har det inte blivit mycket bloggskrivande. Men för att uppgradera er lite så ska jag berätta lite kort och gott om vad som har hänt senaste.

Idag hade vi redovisning i OS-projektet.  Vilket menar att man ska jobba med något som har en anknytning till OS. Vilket jag inte har lyckats med riktigt. Men, men.. det gick ändå. På något sätt måste jag har fått med OS. Iaf, redovisningen gick bra och de andras med föresten. Eller för de som har egagerat sig. VIlket några inte har gjort. Men det känns bra att det gick bra som jag inte brukar känna efter, eller jo... det känns ju alltid bra efter man har redovisat allt för så är man klar, done, LEDIG!

Iaf jag jobbade om Londons smog ( blandning mellan dimma och föroreningar), och hur de skulle göra inför Londons nästa OS 2012.

Efter varje gång någon hade redovisat hade vi en diskussion som jag ( tyckte jag iaf) att jag var insatt i. Men OS är ju alltid intressant. Samt gav jag alla en tankeställare. Som jag nog inte tar upp här..

Sedan efter vi har blivit lediga så var jag med becca och så cyklade till madde ( som har flyttat nu) och lämnade maddes cykel och hämtade juni.

I tisdags ( man måste ju göra en grundlig uppgradering...) så sprang vi flesta seniorer i skolan på galgberget ett varv. Slog inte mitt personbästa, kanske inte så konstigt efter som jag gick ganska mycket med mina kompisar. Men personbästa fick jag i 5:an och sprang på 18 min,3 Km. Fast de senaste gångerna vi har sprungit har jag inte ansträngt mig så det var inte så konstigt att jag inte har slagit det eller så är det att jag är helt ur form x ) Jo, det är nog att jag är helt ur form.

Förutom det ovan har detta varit skämma-ut-mig-dagen. Nästan som det om becca skrev om fast lite pinsammare. Väldigt svårt att förklara men kanske förklarar någon annan gång.

Och så avslutar jag på en del av en låt som jag kom på, och som jag och becca sjöng på gaanska länge.
( inget ont om per-niklas de bara ploppade upp) Typ emil i lönneberga melodin..

Per-Niklas har ett stall ja ja
och där äter han spenat
och han är riktigt glaad ja ja,
för per-niklas heter han..

// RL

RSS 2.0