Ett litet inlägg


Tagen av mig på min fd. mobilkamera därav kvalle.

Heej!

Tänkte titta in lite på bloggen och ja, titta lite ;)
Väntar på lås... eh, de som ska fixa låset på dörren. Dörren gillar inte riktigt mig när jag ska låsa eller öppna. Så det kan hända att jag slår lite på dörren och ett par sparkar förekommer kanske... Men om dörren inte är snäll mot mig varför ska jag då vara snäll mot den. Right?

Har dock inte några speciella planer för idag men jag ska iaf (dagens höjdpunkt) locka håret. Tror jag ;)


byebye ;)

Ironi gott folk, jag är inte gravid


Tagen på stranden, ej red. det är tröjan under ;)


1. Morgonillamående
Ja, jag mådde faktiskt illa två mornar irad då havrefrasen var slut och jag fick äta mackor (jag har ätit för många mackor, och mackor på morgonen= illa(;)

2. Trötthet
Jag ska faktiskt lägga mig efter denna :)

3. Förändrad smakupplevelse
Som sagt mackor.. Jag har ätit fööör många mackor på två veckors tid

4. Sug efter mat
Mjöööölk ;D

Och notera! Väldigt trött humor ta inte illa vid er! ;) god natt

Kan detta vara en rubrik?


Tagen av mig på en mobilkamera därav kvalle

Hej, Hej!

Nästa vecka så börjar jag skolan (hilma tjat om det xD) Tänkte sammanfatta min dag lite. I morse steg jag upp, eller drog mig upp (ni kan välja vad ni tycker passar) vid 10. Har dock varit lite småtrött hela dagen, vilket var motsatsen mot igår. För jag var duktig! Sprang klockan åtta på morgon ca. 4 kilometer. För tjejmilen närmar sig med stora steg. Inte för att jag tar på ett sånt stort allvar men vill klara det på någonlunda tid. Aja, dagen skulle berätta om... Sen på eftermiddagen kom farmor och mormor på besök, och åt fiika ;D Sen har det inte hänt så mkt mer.

Kom på att jag har faktskt bloggat mer än vad har trott i denna bloggen på sommarlovet! Egentligen skrev jag bara ett inlägg för att jag inte hade något att göra, men som det kan gå! Vet inte om jag kommer att blogga sen när skolan börjar det får vi se. Fast ett och annat inlägg kommer kanske om jag skaffar kameran snart! ;)

Soool!


Har varit på bloggen förr, jag tog den med min mobilkamera på 2 megapixel för ett par år sedan.
Hejsan allesammans!

Idag har det inte hänt så mycket, som alla andra dagar ;). Har solat i en timme men gick in sen för jag fick ont i huvudet. Ska förmodligen in till stan nu och köpa linser och knäskydd till bädde knäna. Om det är någon så är det jag som lyckas att ha ont i båda knäna. Fast det råder inte bot på det att klaga på det, jag får sklla mig själv ;).

Juste, jag har bytat sida på menyn ;)
Ha' de' ;D

Blogginlägg och värme ;)


Hej alla glada!
Tänkte bara titta in och säga att jag sprang inte på morgonen men jag sprang iallafall på kvällen, i skoogen ;)
Just nu kollar jag på Gossip Girl, trevligt, trevligt. Sen fick jag precis reda på att jag ska till doktorn/dietisten igen. Så nu har jag en månad på mig att äta upp mig, mohahah. Perfekt timing (not) att jag springer mer än vanligt då jag tränar inför tjejmilen. Vad är det med blogginlägg och dåliga nyheter. Flyg och doktorn precis är jag skriver. Aja, vad tycker ni om headern? Ska jag ha denna eller den förra? Vädret är förövrigt på topp här! Ca. 30 grader :D

Byee ;)

Snabbis?


Hej hej!

Just nu har jag inget att göra så jag kom på den otroligt smarta ideén att skriva ett inlägg. Fast ideén skulle vara en aning smartare om jag hade något att blogga om. Det kommer väl en snilleblixt snart. Det är bara att vänta lite, titta runt i rummet och snurra ett varv på stolen.

Jag + inget ämne + skriva = illa

pp, snart börjar skolan (känns dock aningen lite konstigt att föra en dialog men mig själv, men man är väl ett underbarn? ;)) Jo, just det, imorgon har jag bestämt (hör och häpna) att jag troligen, förhoppningsvis ska stiga upp, eller stiga upp, stiga upp det blir mer att rulla ner från sängen och krypa på golvet och äta frukost.. om jag inte somnar på golvet först devillsäga.. Till saken.. jo efter jag har stigit upp ska jag kaaanske springa en runda. Typ till travet sedan ner och till svingelvägenoch sen hem. Inte så lång runda men jag rör mig! Fast eftersom jag känner mig så väl komemr ja inte springa och skylla ifrån mig att det kändes som jag hade brytit benen eller jag var helt enkelt tvungen att tvätta alla fönsterna klockan 7 på morgonen. För klart kan man inte vänta med deet, eller huur? Fast den nakna sanningen är väl att jag orkade inte - jag sover hellre rent ut sagt.

Jag + springa + tidig morgon = baad combo

Neej men see, jag lyckades någalunda, frågan är väl om innehållet var någt bra.
Hinner inte kolla stavningen nu för jag fick reda på att jag ksa FLYYGA! Fyyyy f*n.

Jag + flyga = KATASTROF! Är ju flygrädd!

Haha, jag slutar aldrig förvåna mig själv

Hejsan gott folk.

Igår till idag var jag och gänget hos Källe. Det var riktigt mysigt och roligt och jag ser fram emot nästa träff. Kan passa på att skina lite extra att jag blev riktigt förvånad då jag upptäckte att jag kunde bli lite vigare än vad jag trodde. Har ni gjort kartongleken? Till er som inte vet går leken ut på att man får bara ha fötterna på golvet, inget annat. Samtidigt så ska man ta upp kartongen med munnen i tur ordning. Om alla i leken klarar att ta upp den så ändra man svårighetgrad genom att klippa ner conflakeskartongen med hälften eller en saxlängd. Om man ramlar eller tar i en annan kroppsdel i golvet så åker man ut. Alla som var med klarade tills det inte gick att klippa mer (1mm) Dock så var Anna och Mikaela som har gjort det x antal gånger, den verkliga utmanigen var för mig ludde och sofie. Fast jag tror att alla kämpade hårdare för att ingen ville ha den sexiga looserhatten.

Jag har haft ett hilma sug efter mjölk i en vecka och jag skojar inte, i onsdags drack jag 1,5 L på en timme. Och smart som jag är (jag kan ta emot applåderna senare) så tog jag extra mycket mat för att maten skulle suga upp mjölken eller liknade. Resultatet? Baang, magen blev stoor, eller det kändes så. Gravid kanske? Haha, nej det är jag inte.

Och tänkte på att passa på att säga att jag längtar (till en viss del) till gymnasiet nu. Inte att jag ser fram emot läxorna (för det gör jag inte! (; ) Men jag vill testa på hur det är att börja en ny klass med nya elever. Jag vet inte någon som ska börja på samma linje som jag. Ni får gärna dela med er om ni vet *host* ehhe.

Tänkte plåga er lite extra genom att slänga in två bilder en liten bara för att inte plåga er yttligare. ;)

Om vi inte ses ikväll. Gunna'r och trumset!

RSS 2.0