Eldgult?


Canon 1000d
Nej, jag slingade inte håret idag, tänkte ta maddas exempel istället. D.v.s att matcha hösten. Orange?
Måste dock köpa färg först. Eller vad tycker ni, typ som färgen på elden ovan? Naah, ljusare blir det nog.
 Idag har jag inte gjort så mycket, haft slappardag och försjutit alla tankar på psykologi, träning och
andra saker man bör sätta igång med.


Right...

Imorgon slingar jag håret :)

Äntligen lov

Som jag har längtat eller? Höstlov.. det klingar fint i mina öron. Men jag har inte fattat det än, gör det förmodligen på måndag. Gårdagen var kul igår, bortsett från kemiprovet (vi ska inte gå närmare på det) och redovisning i svenska (definitivt inte gå in där). Men på håltimman blev det ganska mycket skatt, jag hade lite svårt att inte skatta liksom.

Maddas cykel (som hon har lånat från Catta) som någon hade tömt luften på men så hade jag glömt att hon lånade den från hennes syster.
Jag; Vem hade du lånat cykeln av?
Madda; Catta var inte hemma, så det är min.

Haha, låter kanske inte så kul i era öron vem jag kunde inte sluta skratta. Roliga är att hon inte hörde vad jag sa, men så lät det som att det blev hennes cykel för hennes syster inte var hemma. Haha, jaa. Jag är lättroad.

Höstlovet är gödde bra annars, har bara två psykolgi arbeten som jag bör skriva (men kmr förmodligen inte att göra)

Hadé!


Jo, just det..

..igår kom mina vänner fram till att jag liknar en kanin eller ekorre
Idag utökades listan till bäver och hare.

Är det bara jag som ser likheten här? Alla har feting framtänder.


En rubik, liksomIdag skrev jag klart tyskauppsatsen, det gick inge bra. Samt kollade jag upp nummret som hade ringt mig igår. Och vet ni vem det var? Klart ni inte vet, inte jag heller men gillar henne inte ändå. Varför? Jo, för hon har gett ut fel nummer till folk, jobb eller jag vet inte. Men väldigt irriterande att det ringer en massa folk under lektionstid eller andra tillfällen.

Visst det är inte så svårt att säga att de har ringt fel. Men eftersom de flesta inte verkar fatta det innebär så jag måste övertyga dem att jag inte känner någon Camilla. Kanske för att de vidarekopplas från ett annat nummer men det är INGEN IDÈE att diskutera det med mig!

En gång (utan överdrift) fick jag övertala en gubbe i ca en kvart att jag hade ingen aning varför det inte var Camillas nummer. Samtalet gick ut på att säga samma säker hela tiden.
Nej, jag vet inte varför du vidarekopplas till mig
Ja, det måste ändras, säg det när du får tag på henne
Nej, jag vet inte hur du ska få tag på henne
Nej, jag har inte hennes nummer
Nej, jag känner inte henne
Mm
Jaa...
Nej, jag vet inte varför du vidarekopplas til mig.
NEJ, JAG ÄR HELT SÄKER PÅ ATT JAG INTE KÄNNER NÅGON CAMILLA!
(Liksom ofta att jag känner henne utav 9 milj i Sverige)

Vad tror du han gör när han har lagt på? Han ringer igen.

Vafan liksom, de har ringt efter henne i mer än 3 år. Vad ska man göra liksom?

Imorgon..

- har jag ca. 3 timmars håltimme, yeey.
- Går till klockan 16.00 samt har uppsatsskrivning i tyska
- Har liite sovmorgon imorgon! (Kom-ihåg!)
- Kanske ska baka? Om jag hittar receptet, för det finns inte ord på hur sugen jag är på bakat nu. Och ocean :)
- Måste även plugga till Kemiprovet till på fredag. n=m/M?
- Sen skulle det inte vara helt fel att plugga lite matematik.


Canon 1000d

Ein Vogel in the himmel

Multilanguage Tyska/Engelska/Svenska


Det blev inga bilder tagna idag, sorry men nästa vecka är det lov och hinner förmodligen knäppa några bilder, än så länge får ni en bild på en fågel som jag knäppte en bild på i Danmark.

Imorgon

..blir det kanske lite inomhus foto. Förmodligen inte om man känner mig rätt. Men antingen blir det vatten eller ljus. Kanske både och? Nej, haha nu får man inte ljuga! :)

Gammal bild från Deutschland för jag-vet-inte-när


Monopol

Om man är bra på något ska man väl fortsätta att göra den saken, right? Men om man har föräldrar som inte uppmuntrar det, vad gör man då? Hahah, monopol är det jag pratar om och mina föräldrar hatar det spelet. Med all rätt, eftersom jag vinner oftast (alltid). Men efter massa tjat hela sommaren har jag äntligen fått dem att spela mitt älskade spel, monopol.

Dock sa de att de inte tänker spela det på de närmaste 50 åren. Haha, men bara för att jag råkade få över 100.000 monopolpengar i kontanter och gatorna och hotellerna orkade jag inte räkna. Kanske jag jag ge mig in i finanskarriären? Jag har ju fallenhet? Nej, usch vad jag säger.

Läs det hela med en nypa salt, det var riktigt roligt iallafall med massa klassiska-larsson-kommentarer. Och huvudräkningen var inte på topp ikväll heller om man säger så, inte hos mig eller hos mamma iaf. Definitivt inte goa mamma, haha.

Hämnden är ljuv

Mamma kastade nyss ett stycke strumpor i huvudet på mig, inte medvetet dock. Eller var det? Kanske var det en hämnd att jag alltid tar hennes strumpor? Anyway har jag tagit slut på hennes nu så jag har på mig min brors eller pappas stumpor. Funkar bra dem med..

Sov gott, tänker lägga mig tidigt


Jag hatar att jag är alltid den som råkar ut för saker.

Idag råkade jag klicka lite fel så alla i min klass kan läsa vad jag tyckte om dem och om uppvärmningen.
G-R-E-A-T


När syskonkärleken är på topp..

Mamma till syster; Ja och så kommer vi nog imorgon och hälsar på i sjukhuset
Jag; VA?! SKA VI HÄLSA PÅ?!
Mamma; Jaa..?
Jag, Varför ska ni alltid välja dagar innan ett prov?!

Hälsade på mormor och farmor idag..

..rullade hem sedan


Varför blir jag inte förvånad?

Igår åt jag god mat hos en viss Johansson, god tacopaj vare. Dock var jag sen så när de ringde och trodde att jag hade kört vilse sa jag att jag var på cykeln. De trodde inte på mig, även om jag försökte blåsa lite lätt på telefonluren.

Stressad som jag var slängde jag av mig tröjan för att byta om och inser att tre killar står utanför fönstret, haha. Och nej det slutar inte här.

*Jag cyklar fel (saken är den att hon bor knappt en km ifrån mig och jag är princip uppvuxen där hon bor)

*Jag går in i en annan okänds trädgård och parkerar min cykel där, låser också. Vem som helst kan ju gå in och sno den?!

*Ringer på, ser en kvinna öppna. Inser att det är fel hus. (Och den andra saken är att jag åker förbi Amandas hus varje dag)
Men liksom, det stod JOHANSSON på dörren. Vad är oddsen att två Johanssons bor i ett hörnhus i samma kvarter?? Tydligen var det så, men ändå?!
Och så kan vi bortse att hon hade sagt att hon bodde i ett blått hus. Men gult och blått är väl ganska lika?

*Smyger in i trädgården igen (Smarthead glömde säga att hon hade råkat parkera cykeln där inne) Cyklar allt jag pallar iväg.. åt fel håll.

Men jag hittade tillslut huset :) Att jag cyklade fel hem genom en massa buskar (Liskom, jaa. Ta inte cykelvägen så att ingen överfaller dig, ta istället en annan väg då du behöver putta cykeln genom en massa buskar när det är mörkt, jaa...)

 Känns som att förra veckans händelse då en kille kom fram och drog upp tröjan och undrade vad jag tyckte om hans mage inte känns så relevant längre

Och just det, jag kom sent. Även fast Maddas klara direktiv (PIL NER)


Madda har ett stort förtroende för mig


Något säger mig att jag kommer att komma försent ändå..


zZznaark

Jag är vääldigt trött och kommer nu förmodligen dyka ner i sängen och kolla på en serie eller film. Eller ja, dyka kommer jag inte göra eftersom mina simfärdigheter är lika med noll, så det blir ett magplask istället.

Dock har min underbara hund ockuperat sängen. Har inte hjärta nog att knuffa ner honom (och för att jag inte klarar det, han väger liksom över 40kg). Tack och lov sover han inte i sängen på natten. Han ligger bara på överkastet precis innan jag ska sova så att jag får snällt balansera på kanten tills jag släcker ljuset.  Då hoppar han ner. Självlärd, och bra är det hur lätt är det att lära en bjässe att inte sova i sängen? Det blir ju annars massa hår i sängen.

Vilket påminner mig om jag var liten. Då var jag sjukt eh.. inte bakterierädd men kunde typ inte sova om någon satt i min säng obäddad. Haha, min säng är min borg.

Halv åtta hos mig....nästan
På söndag ska jag bidraga med mitt sällskap (det är ju trotsallt det jag är bäst på) och njuta av god mat. Klockan 6 ska jag befinna mig på plats, vilket de sa och tittade strängt på mig, I don't know why? Jag är väl alltid i tid? Haha

Anyway i'll do my best. Fast var det halv 6 eller 6? Well, well jag känner väl lukten till mitt hus och åker då, så kommer jag i perfekt tid till maten :)

Randomness

Hade psykologi prov idag. LÄTTNAD är vad man känner nu. Det gick bra tror jag men jag kunde ha gjort bättre.
Mina glasögon är sönder märkte jag nyss, hur? Somnade i soffan under idol med glasögonen. Vafan? ..nu på fredagarna kan jag inte hålla mig vaken. Är under dvala när jag kommer hem och samma sak hände förra veckan (att jag somnade under idol alltså) men då sov jag i 15 timmar sammanlagt den natten. Hur många timmar blir det idag/imorgon? Fortsätter inlägget med ett.. eh.. vad heter det? Citat? Och punkter, det är vad jag är bäst på.

Madda; Ibland när jag hör vad du pratar om så stänger jag av liksom.

*Pappa har köpt nytt Ocean diskmedel - g-l-ä-d-j-e

*Jag upptäckte igår att jag hade skrivit "Ocean diskmedel" i min psykologi bok. (illa?)

* Mamma var så snäll att hon kom in med en bit gurka för jag hade varit så duktig igår när jag pluggade psykolgi (duktigt att plugga i sängen då man ska lägga sig??) och så började hon prata om att det är i det kognistiva perspektivet om förstärkningar. Jo, jag vet hade prov på alla perspektiven.. Men gurkan var mkt uppskattad. Dock svullnade läppen upp en aning och tungan smärtade lite, allergisk?

*Städat skrivbordet, hittar fortfarande inte mina förlorade saker..

*Åt väldigt god fika idag, hälsa det! :D

*Åt fika ikväll igen, dock oklart när. Var nog inte i ett vaket medvetande.

Sov gott!
*Har nog ett nytt favorit ord. Randomness (Är det ett ord?)


Gammal bildProv i psykologi på fredag. 5 kapitel nästan 6. Tyska läxa till imorgon också. Orkar inte plugga idag och kommer förmodligen inte göra det heller


Prov imorn..

.. It sucks

Har inte övat, och har jobbigt prov på fredag också + tyska och andra saker. Ändå känns det inte alls mycket, why?

Don't you worry 'bout a thing

Har tränat idag (wohoo) fast på wii active. Både idag och igår. Benen gör ooont, så var beredda på att en viss person kommer att klaga imorn.

Hatar även att texten på rubriken kommer fram heeela tiden när jag gör ngt fel.  Ni vet låten på tv. Typ som idag så lyckades jag att få nagellack i håret. Utan att sätta på nagellack på naglarna.

Annars tittar jag på ABDC säsong 3 asnitt 1. Favoriiiit quest crew är med:)

Ojjo, högt iso?!

Hairytale

Har klippt håret nu, yey. Känns jätte kort men det är fortfarande långt. Kapade av ca 15 cm, "hair grows" var det jag tänkte.  Har ingen bild på det, är för lat liksom.


"Let it rock"
Ganska gammal(?) låt nu. Men diggar den ändå, den påminner mig om saker som gör mig lycklig

Så här långt var mitt hår innan iallafall;


Kapa håret?

Imorgon ska jag till frisören *dramatiskt musik*. Ska förmodligen bara ta topparna och klippa upp håret. Inget dramatiskt direkt. Slänger in en bild för 2 månader sedan. Vet inte om jag är helt säker hur, får väl rådfråga min kompanjon in crime..

Hairblowned

Blev sur när jag cyklade hem idag, för när jag cyklade i backen åkte en moped förbi, I BACKEN! Hur sur blir man då inte på en skala 1-10? Och till råga till det cyklade en annan förbi mig i en annan backe. Dock hade han en bättre cykel (säger vi). Samtidigt kändes det som att någon höll en hårblåsare framför mig hela tiden.

Älska. motvind. not.

Så håret stod åt alla håll och kanter. Yey..
Inte. min. dag?
Och nej, det tar inte slut här. Nej, nej. Kemin jag måste bli klar med har jag tappat bort , pappret då. Kommer inte heller ihåg vad jag använde eller hur vi gjorde. Och behöver jag säga att jag inte fattar något av uträkningarna vi gjorde. Hej IG, så vi ses igen.

Kanelbullensdag

Är idag, har ätit en kanelbulle i skolan. Den var god om någon undrar. Mina armar är fyllda med färger p.g.a. en viss person. Nämner inga namn men hon börjar på M.. och slutar på adalena.


3* Jag säger Schokla istället för choklad

* När jag var liten sa jag alltid Poffitiv istället för positiv

* Jag känner inte vitlöksandedräkt. Har aldrig gjort så jag vet inte "what the fuzz is about". Men det är väl bara positivt, i guess

Allt blir så mycket enklare med punkter
*Lockade håret härom dagen (Pil uppåt)

*Köpte en mysig mössa idag

*Och tre par skor

* Och fel ritplatta

* Ska äta Pringles (ofc) och choklad (schokla)

* Den huvudsakliga saken jag skulle skriva har jag glömt

* Dagens kommentar;
Hittade inte plånboken (hittar fortfarande inte den) så jag sa det till mamma som väntade, hennes kommentar?
"Nä, jag är här, jag är väl plånboken?
 

Hahah, hittade denna gamla bilden nyss..


Kan ni lösa rebusen?.)


Gjorde den till en minityr, vill inte plåga er liksom. (klickbar)


Något säger mig att detta inte vinklas till min fördel..Klargöra några saker; Det var inte min mening att ta upp olämpliga saker.
1, Katter är läskiga
2, Gult är fint
3, Nudlar är inte lika gott (a
4, Jag är blond, det förklarar väl allt??
5, En gurka och skona ocean diskmedel skulle passa fint på nästa födelsedag :D
6, Jag har luktat på Matteboken med.. Den var ju ny..
Och det viktigaste av allt.. Ocean luktar gott så jag kan och nej jag har absolut iinte döpt bilden till"Ocean" *host*

Ta det med 3 nävar salt :)

G-R-A-A-A-T-T-I-S!

Idag fyller denna ungen 17 år! Så därför får ni veta sådant man MÅSTE veta om MADALENA!

* Hon kan blåsa ballonger!

* Hon kan böja sina fingar konstigt roligt. (Ja, jag övar nu)

* Hon läser kinesiska/Mandarin. Ni hao!

* Hon fyller år idag, SAAY WHAAT?!

* Hon har ett grymt tålamod med mig när jag inte fattar ngt

* Hon gillar McFly och Super Junior

* Hon är vänsterhänt
Bilden tog jag från hennes blogg, så jag kom med på ett hörn. Du får lägga upp fler bilder på dig :P

RSS 2.0