engammalbildaomvanligt

för jag orkar inte ta nya bilder..Katterna har kommit fram igen. Börjat förfölja mig alltså, skojar inte! Igår såg jag 4 katter och idag 2. Fast en stor Boxer kom fram idag så den har typ storleken av 4 katter, MINST. Jeje, sen när snön kommer så kommer alla fåglar börja "flyga in i mig" igen. Precis som förra året. 


Köpa eller inte köpa?


FUPlugg i kväll blirre. Biologin måste jag fixa och lägga över på USB. Det skulle inte se så smidigt ut om det stod mitt i; VAD SKA JAG SÄGA?! i röda bokstäver. Idrotten måste också läsas på. Har "läxförhör" imorgon, finare ord för; Ett prov på ett kapitel.

Så gott folk, lid med mig. Fast jag har kladdkaka hemma så ni behöver inte lida allt för mycket för min skull men liite?

Sist men inte minst vill jag ge en slängkyss åt en person. Jag kan vinka lite lätt också ifall om du skulle må bättre av det, inte för att du förtjänar det. Men karma is a bitch

Närjagvarliten 

1. Mina syskon hade alltid mig som testperson. Och nästan alla bilder visar när de utsätter mig för galenskaper. Snälla syskon. Jag vet.

2. Halloweenfest, what to say more?TOP TRE från senaste 5 minuterna 1. Hör brodern min prata i telefon (troligtvis med mamma). Sarkastiskt
"Nej, jag är inte hemma. Det är därför jag svarar i HEMTELEFONEN?

2.
Min bror frågar om vad jag vill äta.
Jag; Max eller McDonalds?
Han; Ja?
Jag; Men ska vi äta Max eller McDonalds??
Han; Det får du bestämma.
Jag; Max
Han till mamma i telefonen; Hon vill äta McDonalds.

3.
Leker med Hunden (och har upptäckt innan idag att det var väldigt halt på ett ställe). Men så springer jag runt och snabbt runt möblerna när hunden springer efter. Och förvånat nog (not) halkar jag på golvet och flyger in i väggen. 1-0 till Leo? Och bambi much? Ramlar eller snubbar ALLTID!


Nuuu... IDOL!

Vi lägger upp den igen

Gammal bild och gammal låt <3Canon 1000d, jag


Airplanes

Jag bryr mig inte om att jag ser besatt ut på bilderna, just so ya know


Funderar på att färga håret brunt, brunt? Det börjar ju blir vinter trots allt:)


Music


Geekvarning

Det här diskmedlet är wünderbaar. Älskar doften. Använder den även när jag inte behöver, har tillockmed diskat innan jag sätter in i diskmaskinen. Har den på toan med, Har faktiskt gått in på toan bara för att luktaa (Ja, madda jag gillar att lukta) :) Blev lite sur idag på Pappa när han hade bytat lukt till CITRON?! Förhoppningsvis tillfälligt.
 Ocean skarre va.

Anyway, kul sak som hände idag. Pappa kokade ris utan vatten. Hahah, köket luktar iinte aalls bränt nu.. Sen råkade han ta vaniljvips ist för grädde. Ingen bra matdag för honom. Men det är lugnt, han lagar sååå hilma god mat annars. Han borde ha blivit kock :)

 


31. Jag kan inte blåsa ballonger, har aldrig kunnat och kommer aldrig att göra

2. Jag är EXPERT på att knäcka ägg, seriöst det kommer aldrig skal i smeten när jag knäcker ägg. Äggknäckar karriär?

3. Jag sjunger alltid "JAG GÅR OCH DUSCHAR" när jag ska duscha, dock inte i skolan. Det  skulle inte vara så passade. Men hemma pekar jag på föräldrarna när det ska sjunga med på; "åhh, åhh, ååh". Mamma fattar vinken.. Ibland. Melodin är "Jag går och fiskar".

Snäll familj

Kvällen har spenderas med familjemys med mammu mu, papalito och sheriffen aka Tha Dog. Då vi har spelat Wii och kortspel :)
Men nu ska jag kolla på Hellcats :)

Elak hund

När jag kom hem igår hittade jag 7 par skor som hunden har tagit ut ur garderoben, 5 par var mina, 3 par var söndertuggade. Mina sandaler, mina älsklingsballerinas och sist men inte minst mina vita Converse. Arg? JA.

Det är INTE snällt att ha en smart hund som kan öppna garderober.
Och nej, det är inte vanligt att han tuggar sönder skor, längre..


Veni vidi viciVi kom, vi såg, vi segrade


Oredigerad


Canon 1000d, jag, ored.
Fika idag på håltimman, gaaalet gott. Amandis stod för bullarna, Madda för saften och jag... stod väl för ett gött sällskap, HA-HA

Frivillig Vovve

Orkar inte blogga så mkt längre nu när skolan har börjar igen. Och andra NV:are vet nog vad jag menar (;Imorgon ska i alla fall jag, Madda och Amandis vara duktiga och göra vår fältstudie, d.v.s. lära en frivillig kandidat att simma. Eller frivillig och frivillig, han vet inte om det än men min hund kommer nog tycka det blir roligt.. sen när han kommer hem igen:)


Canon 1000d, jag

Skrattar bäst som skrattar sist.. och det var inte jag

Innan vi gick in på lektionen hade vi lite roligt åt att Madda hade sagt "ett kortlek" ist för att säga en kortlek samtidigt gick vi till klassrummet. Och på något sätt började vi prata om mobiler..

Jag; Jag gillar inte "Motorolja", har aldrig tyckt om dem. Vet bara en som har haft en men gillar inte dem ändå
Amanda och Madda; Motorolja?
Jag; Jaa, vet ni inte vad det är, mobilmärket?
Amanda och Madda; Nej, vad är det?
Jag; Hahaa, har ni inte hört talas om "Motorolja"? Haha (typ idiotförklarar dem)
Amanda; Menar du inte "Motorola"?
Jag;... jo.. Så hette dem, ja..

Seriös konversation
Diväteoxid i fast form


Canon 1000d, jag

Har skadat handleden, vet inte riktigt hur. Men förmodligen var det är vi lyfte in cyklen i bilen (Ja, Madda du läste rätt, CYKELN! Som är i min ägo nu) Anyway det gör ONT så jag sitter med bandage runt handleden och hoppas att det går över tills imorgon, vill ju inte ha bandage i skolan :)

Och till gladare nyheter.. Jag hittade kärleksmumsen i kylen, det är glädje det.

RSS 2.0