Awkward

I like the word but not when something is awkward. Vilket det var idag, haha
Måste även säga att jag har för första gången fått kramp i vaden. Eller kramp i huvudtaget. Hej panik.


Random


Aj då



Insåg att jag - förutom matteprovet denna veckan- har psykologiprov nästa vecka + 2 psykologiinlämningar. Sen ska vi inte glömma alla andra inlämningar och prov.. Eller Matematik D till våren. Hehe..

2 dagar


Om två dagar ska vi spela handbollpå idrotten. Ser fram emot det, oklart varför. Av egen erfarenhet vet jag om man förväntar sig för mycket blir det inte roligt. Måste alltså sluta se fram emot det. Men.. det gåår inte.

Maskros


Var hos farmor idag, inte hungrig längre om man säger så :)


Baka!

Bakar i denna sekund (nästan, den jäser) samtidigt jag skriver. LUSSEKATTER! Älskar't! Senare om några (läs många) dagar ska jag göra bountykakor. Innan var jag även på skolan med Madda och checkade på en kemishow. Den var faktiskt bra även om allt inte gick, haha :)

Lärde även mamma att moonwalka. Fast jag kan inte själv och verken hon eller jag gjorde det speciellt vackert. Men övning ger färdighet! Sådetså.

Facesplash

Biologiprov och andra funderingar

* Hade mitt biologiprov idag eftersom jag inte kunde förra gången. Det gick inte bra. Men mysigt vare! Ensam i ett litet rum med massa kemikalier och andra "se-men-inte-röra saker". Nej jag rörde inte något även om maskinen lät konstigt. Trodde nästan att jag hade tagit sönder den med min närvaro. Själv satt jag där iaf, eller nästan själv. Hade en vakt som kollade att jag inte fuskade. Bild på honom finns nedan.

* Bussen var i tid idag, i morse då. INTE i eftermiddag. Men alla fall ville jag att den skulle vara seg för jag tog en tidig buss för att om jag tar bussen en halv timme innan kommer jag försent. Märk väl att det ska egentligen bara ta 10 minuter.

* Kollade klart "skräck-filmen". Den var inte så läskig trots allt. Även om en massa armar stack ut från väggarna lite spontant då och då.

* Har insett att Leo inte längre en hund utan en lillebror. Nja, han är den som fyller de delar som min lillebror som jag inte har. D.v.s. Jaga honom med en vattenflaska och blåsa luft på honom eller skrämma honom när han sover. Liksom.. varför ska man annars ha en lillebror?  Om jag skulle haft en lillebror skulle han sett ut så här minus det gula håret. Hatten och mustaschen vet jag inte varför jag ritade dit..


3kg

Luktar julskinka i hela huset, dock inte till oss. Utan mamma har lagat massa skinka till en jobbknytjulmiddag eller något sådant. Nej nu ska jag plugga massa biologi till provet imorgon.

Tyck. Synd. Om. Mig.

Muskelknutten her self

Or not. Vägde min väska ännu en gång och denna gång stod vågen på 9.3 kg.. och jag hade inte ens alla läxor i den. Dock hade jag gympakläder men ändå.. Lite komiskt är det att väskan är sönder på den ena sidan för jag har haft för tunga saker i den.

Nej, nu ska jag göra tyskaläxa till imorgon :)

6.5 KG

..så mycket vägde min väska som jag tog hem från skolan idag. Och nej, det är inte alla läxorna.  Vilket borde ändra stereotypen om Naturvetare. Att vi är muskelknuttar som inte kommer igenom dörren. Jag menar hur många andra släpar runt på 6.5 Kilos västa var dag? Och Am tycker att det inte alls är mycket läxor än.. går vi i samma klass? Haha, eller så är det bara jag som väntar till sista minuten.

Dagen vart bra fast jag missade bussen och fick cykla till skolan, vilket gjorde att jag tänkte cykla hem på håltimman och ta bussen tillbaka. Mjaa, vi förhandlade loss tyskalektionen istället så jag slutade tre timmar tidigare. Sedan åkte jag in till stan och mötte upp gamla vänner.
Egentligen borde jag plugga till biologiprovet imorgon som jag inte ska ha imorgon men det kan vara bra att öva redan nu eftersom jag inte vet när jag ska ha provet.

Och på tal om ingenting.. min bror är bäst, haha. Han körde mig till stan och hem utan protester. Sen så har han världens bästa humor.


Idag..

Var jag så duktig att jag skrev fel och sa fel ord på biologin, klassen och läraren undrade vad amagoter var för något. Inte vet jag, amastigoter var det jag skulle säga. Hoppas att läraren inte gör det till en fråga, då alla i klassen kommer att skriva fel..

Lyckades även att ta på mig två olika par skor. Mindre lyckat då den ena foten såg sjukt svullen ut. Tur var väl att de vara samma slags skor men den ena skor var bara med sliten och myycket större.

Kollade på någon konstig film i psykologin. Svartvit film från 6o-talet om en tjej som har en psykiskt sjukdom. Är lika kul som det låter dock vill jag helst inte se vidare på den eftersom den är sjukt läskig. Kanske inte en skräckfilm men nästan. Vi i klassen skrek en gång.. väldigt högt:) Ska däremot läsa om den på wikipedia för att se vad som kommer att hända näst. Så jag vet när jag ska blunda liksom.

Uppdatering

om Leishmania.
Jag är inte säker på vad jag skulle söka fakta om men tror att det var om utvecklingen i kroppen. Vilket suger för allt står på engelska och det är bara weirdo ord som ingen fattar ändå. Vad ska jag säga när de undrar vad amastigotes är? Jag vet inte. Fan vad jag är bitter nu.

BXCVBVX


3 faktum

* Mam och pap köpte 5 paket mjölk i fredags. Nu har vi bara ett kvar och det är söndag. Känner mig inte alls skyldig eller så..

* Har fått en feting finne mitt i pannan som ser ut som ett kastmärke, vilket mamma har poängterat några gånger. Dock sa hon att jag borde vara glad över att den är så stor vilket betyder att jag är högt i klass eller något sånt. Tack mamma, jag mår såå mycket bättre. Resten av familjen har också förundras över min arma finne. (Pinsamfaktor höög)

* HAr inte pluggat i helgen (igen). Fast jag måste ta fram lite fakta om Leichmania tills imorgon. (Jag vet att ni suckar Am och Mad)



Snö

Massa snö ute nu, mysigt värre. Känns dock lite som dubbelmoral att lägga upp en sommarbild. Man har inte tagit några foton alls nyligen. Men iallafall så är det väldigt mysigt att sitta inne med en filt framför tv:n med en varm choklad. Mindre mysigt med blöta kalla fötter, gliringar på cykelvägen och ducka för snöbollar. Har redan fått en del.  


"Tänk dig att du springer Wasa-loppet!!" "Man springer inte.." "Aha.. men tänk ändå!"



Dagen spenderades i skolan med stationsträning, matte och desikering av bläckfisk. Det sistnämnda var helt klart roligast. Även om Amanda tror att jag och madda kommer bli seriemördare senare i livet. Jag tror faktiskt att vi desikerade allt som gick på bläckfisken. Poor thing.

Tror även att handleden skadades lite lätt under idrotten, igen. Samma handled igen faktiskt, tror att den inte riktigt vill läka sig. Och boxningen förra veckan gynnade inte handen direkt heller, då jag fick in en heel del felsmällar. Jeje, sitter med bandage så att det ska läka fortfarande och förhoppningsvis behöver jag inte det imorgon. Om jag behöver det kommer jag inte ha på det i skolan ändå. Man är ingen softis :)
Sen så tränade jag när jag kom hem igen, träningsverk for sure tomorrow!


So sad

Sista avsnittet på säsong 2, ledsamt. Men galet bra serie! Imorgon går jag endast några få timmar och slipper min ca. 3 timmarlånga håltimma. Och inte bara det.. jag får sovmorgon imorgon också, den ni! Två lektioner gick bort och slutar skolan ca. 3 timmar tidigare och börjar skolan en timme senare. 
Älskar't 


canon 1000d


Smile

Äter Ben&Jerry glass och kollar på grey's anatomy, kan det bli bättre? Jo, om tomten låter mig låna en av hans nissar som kan göra alla läxor åt mig. För jag har faktiskt inte gjort en enda läxa i huvudtaget
.
Canon 1000d

Farsdag

Och det firar vi med tårta! Plus en massa mat, så kort och gott är jag mätt. Pappas present blev fyra trisslotter där han vann 100 kr.
I samband med att vi köpte present åt pappa köpte jag även massa godis och glass. Ben and Jerry's för att vara exakt. Eller.. ja.. det var inte jag som köpte det utan min snälla bror. 50;- för en glass + godis är faktiskt generöst :)

"Du är störd, varför umgås jag med dig?" - Madda

Sitter med varm choklad och övar med matpinnar samtidigt som jag kollar på Greys anaomy, love it.
Bjuder på ett till citat från the one and only Madda
Jag ska skaffa mig en risodling när jag blir stort, då får jag akta mig flr virvelmaskar
Eller ngt liknande :)

Så här pigg var jag i morse..


Eller ínte, faktum är att jag försov mig men lite extra sömn är alltid välkommet även jag hade en sjuk dröm. Och tydligen kom jag i tid också, klockan i gympasalen måste ha gått fel. Lite weirdo stuff hände när jag skulle cykla hem men man får väl se hur mkt som är sant senare.
Dagens tummen upp och ner är väl att vi har planerat in en prov om 17 veckor och att jag drack varm oboy. Vad som är upp och ner får ni själva gissa.


The Clash

Hatar det faktum att en buske står utanför mitt fönster som rör sig av vinden. Tror att det står någon där hela tiden.
Bjuder på två låtar från the Clash, London calling och Should i stay or should i go.


Im feeling.. old


* Bakat bullar idag
* Hittat min plånbok efter x antal månader, dock är det väl positivt att jag har sparat massa pengar. Men vi ska nog inte gå var jag hittade den..
* Stickat (ye, har lärt mig det för zwei dagar sedan, f'låt om jag är sen)

Okej..

Himlen öppnade sig precis, bokstavligt. Det var solsken och sen ösösösregn. Är väldigt glad att jag gick ut med hunden tidigare. Ba så duvet.

Det är mat nu

Idag har jag varit lite mer aktiv, inte för jag var speciellt aktiv men ändå. Men en sväng till stan köpte två par vantar och var inom citykliniken. Ska komma tillbaka om tre veckor. Yeey.. Eller inte. Men det är trotsallt en anledning att åka in till stan :)

Sen har jag smaskat massa (en) chokladmuffin(s). (PIK TILL MADDA) Och dem är VÄLDIGT goda! Känn er läskade eller nått. Hah

Muffins i ugnen

Jag vet, jag är bäst. Det kommer även smaka bäst. Det har jag bestämt.

RSS 2.0