LBK härjar omkring

Hejsan!

Nu har jag kommit hem ifrån stugan ( eller det var igår). Kvällen/dagen/natten var skit kul så det har vi ludde att tacka för. Mina farmågor om att jag skulle bli skrämd hände inte. Hihi istället var det LBK som härjade omkring (lassäe,becca,Källe). Vi gick inte ut i skogen, istället så gick vi fram och tillbaka till Luddes hus ett par- fyra gånger. Hihi och så kollade inte jag på Skräckfilmen utan Källe (den gullungen) lånade ut sin dator så fick jag kolla på Mamma Mia! Så jag var inte lika skakiga som de var när vi skulle till Ludde och äta glass.

Just det. LBK härjade omkring. Fast Vikki fick nog ta den största smällen haha nej... Men hon mötes av en ''gubbe'' på toaletten. Fast ''gubben'' bestog av; en mopp, en mantel, en mask, snöre, en hink, en galge. Så när hon öppnade dörren ramlade ''gubben'' på henne. Roligare blev det när Rebecka H började skriva hon med eftersom vikki skrek.

Hmm innan skrev jag ett jätte bra inlägg men eftersom datorn var tvungen att lägga av så sparades det inte. *S u c k* men så kan det gå. En annan sak är att jag helt plötsligt fastnat på britneys nya låt, ''Womanizer''. Skulle kunna lägga upp videon på bloggen men jag tycker inte riktigt om videon och så saknar jag ork.. Så det är bara att kolla på YouTube. Btw, om ni vill veta hur ni kan lägga upp en Video från youtube på bloggen kan jag skriva ett inlägg ;P

Ett till inlägg kommer kanske i morgon då jag har laddat in lite bilder på min frisyr. Jag fixade slappa lockar (utan locktång) som blev ganska snyggt. Fast jag tog inte i spray så det höll inte så länge men snyggt blev det.

P u s s
// R e b e c c a  L

Datorn...

Hejsan allesammans nu är det så att min dator inte fungerar som den ska, utan den kan få för sig att stänga av sig efter 10 min, ibland mer. Så jag ska försöka ha ett kort inlägg. Tack och lov har ni fått update från becca så det inte är helt tomt i bloggen.

Nu är det lov, och på tisdag ska vi till Ludde och sova över med gänget.. Vet inte än om jag längtar eller inte... Alla vill ju gå ut på kvällen efter en skräckfilm. Jag kommer som sagt inte titta på skräckfilmen, inte så att jag är så lättskrämd men jag kan få för mig att det kan hända i verkligenheten. Och att gå ut i skogen är inte heller så populärt för mig, jag menar också att vildsvinen och grävligarna är farliga även om det inte låter som det, så är de det.. *suck* hoppas att någon vill joina att vara inomhus alltså lika med noll. Så jag kommer få följa med och säkert svimma, nej kanske inte men jag kommer inte våga sova och få åka hem och inte komma sova på flera nätter. Tack kompisar att ni ställer upp...

Till lite roligare saker. Idag var jag med Becca, vi började sy lite. Är inte klara än men vi har kommit en bit. Vad som är överaskningen med mitt hår är... inget. Jag skulle slinga det idag men ångrade mig, men det spelade inte roll eftersom jag hade inte köpt färg än. Men det blir kanske av en annan dag eller aldrig, vem vet?

Fredag var absolut jätte rolig! I skolan hade jag prov i tyska vilket gick fingemang, eller kändes så iallafall. Men efter provet så ha vi bingo. Jag och becca vann ( man var två och två) samt två andra lag med. Som vi skrek, haha. Sen hade vi en lek som gick ut på att man var två lag. En av något av laget skulle gå fram till tavlan och göra en charad om någon av något lag visste vad det va skulle man springa fram och skriva ordet på talvan. På tyska ofc. Mitt lag vann. :) Men sista omgången var skit kuul! Två av det andra laget ställde sig framför våran lag till tavlan sen när vi visste vad det va sprang hela vårat lag och försökte ta sig förbi. Jag var först då jag puttade undan två bord för att komma fram till segern. haha men det andra laget hann före. Men vi vann ändå x) Kommer verkligen saknar alla i skolan denna vecka.

Senare på kvällen var jag med Becca och Källe. LBK (lasseäbaccakälle). Haha jag skrattar fortfarande av bara tanken på one two tree. Källe rusar rakt in i hyllan och becca ramlar i sängkanten och jag garvar. Att amerikansk fotboll kan vara så farligt. Ingen skadar sig men ett gott skratt fick alla sig.

Puss// R e b e c c a L

Halloween.. booohoo

Hur ska jag klara mig som är mer lättskrämd än en blåmes?!

Massa halloweenfesteer väntar.. eller ja, tre:) På tisdagska vi träffas och sova i Luddes stuga... Kolla på skräckfilm... Gå i skogen efter... och skrämmas! Hjälp.. snyft. Men jag kom på att jag ska skrämma de andra mer än vad de skrämmer mig... mohaha!!!

Jag lovar att berätta mer:D Nu ska jag kolla på parlamentet:D

Puss hej/ Rebecca P

Höstloov! :D

Nu har höstlovet äntligen börjat! Det är mycket på gång den här veckan. Och faktum är att det redan hänt en massa skoj. Jo i fredags sov jag över hos Becca L, och Källe med:D<3 OMG vad vi skrattade och skrek! Undrar om det är därför jag är så hes.. Haha. På lördagen fick vi gå upp rätt tidigt för jag skulle vara hemma redan kl. 08.00. Jo, för jag skulle nämligen till gbg:D Först kollade vi på High School Musical the Ice Tour. Det var rätt bra:)
Sen gick vi på stan och käkade på Hard Rock Café. Jag beställde ceasarsallad, och ni vill inte veta vad den innerhöll. Jag orkar egentligen inte räkna upp heeela ingredienslistan, men jag kan ju offra mig för våra trogna läsare.

Ceasarsallad:
vanlig isbergssallad,
dressing,
halvdana ostskivor (vanligt hyvlat, utspritt..)'
japp det var allt...!

Min bedömning: Mycket mindre god (äckligt) än vad jag hoppats på, men ätbart de fem första tuggorna. Alla andras var gott så jag lyckades välja fel som valigt:P

Efteråt var det skoj och på köpet fick jag en bok av pappa:) Och jag kan inte sluta läsa i den! Annars har jag inte riktigt vait något större fan av böcker (förrutom när jag var liten). Äntligen har jag hittat en bok som jag inte räknar på hur många sidor jag har kvar tills den är utläst efter varje kapitel.

Sedan när de andra stack in på ikea i en och en halv timme, så satt jag i bilen och snackade i telefon med becca. Trevligt trevligt:) Imon ska jag va med henne igen:D Vi ska troligen fixa hennes hår(överraskning:D) och börja sy på våra tröjor som vi köpt tyg till och skissat på. Hur resultaten än blir så är det ju kul att vi försöker:P Men man får tänka på att det blir aldrig som man tänkt sig... haha. Titta bara på mitt skåp i träslöjden!


See you Later aligator! - In a while crocodile! //rebeccca p

Plugg Prov

Hela denna veckan kommer att bestå av P&P (plugg och prov) För att jag vill att ni ska visa medlidande så skriver jag upp all läxa eftersom becca lilla glömde bort lite. Dock kommer jag bocka av lite när vi har genomfört det. Btw... Idag var jag hos Syv. Då jag fick göra ett intressetest på internet, ( fråga mig så ger jag adressen) då jag fick vårda och behandla längst upp på listan. Vilken troligen var kanon eftersom jag har tänkt att bli tandläkare. Som kanske är lite ironiskt eftersom jag *host*var ganska mycket på hos tandlakaren* host* när jag var liten. Men så kan det gå. Och om någon skulle sagt till mig att jag skulle fundera på att bli tandläkare när jag var liten då skulle jag tro att h*n hade en skruv lös.

Svenska inlämning- dialekter och sociolekter
Svenska - Tio ord och meningar
No - Prov (onsdag)
Ma - Prov ( torsdag)
Eng - Summerize the text  x2
Eng inlämning - Fördjupning mayflower and the pilgrims
Ty - Prov (redag)


Kommer jag vara glad på fredag eftermiddag? JA, DET KOMMER JAG!

Edit; Proven gick bra och jag är jätte glad!

Full fart i bloggen


En gammal bild som jag har tagit med min mobil dock.


Hejsan Becca här nedan har tagit orden ur min mun (inte bokstavligt då) om vad som händer nästa vecka. Snart ska jag åka buss och kolla när vikki och becca spelar. Vid mig sitter.. jag, jag och jag. Troligen så som det ser ut nu. Sen efter matcherna så ska jag och Victoria sova över, sen blir det tidig morgon eftersom hon ska spela imorn. Tro det eller ej men det blit ett kort inlägg idag med!

Ses // Rebecca L

USM på G:)

Ja, som Becca redan skrivit, så är det så sant att vi spelar USM i helgen. För dom som undrar står det för svenska mästerskapen i handboll eller nåt:P Det ska hur som helst bli riktigt kul! Tidigare idag träffades vi i klubban och åt pizza eller thaimat och taktiksnackade lite. Och så hade Lollo och Cicci bakat..Mums!

Jag får njuta av helgen, för den tar slut snabbt.. och nästa vecka har vi:

NO-prov
Ma-prov
Tyska-prov
Engelska-redovisning
Svenska: inlämning

Mm.. jippie...

Men så är det ju också saker att se framemot:

Träffa Madda på tisdag:D
Träffa kompisarna i skolan:D
Idrott:D (hoppas vi gör nåt kul denna veckan, gymnastik är inte riktigt min grej.. heh har ni sett mig försöka hjula? jag lovar det vill ni inte heller..)
Slöjd:D (rätt så kul faktiskt)
Och så tycker jag att mina vänner är förtjänade att hyllas igen:D

Nu ska jag snart lägga mig och ladda inför morgondagen, men först vill jag passa på att gratta min bror 17 år den 17 idag:)<3


Puss gonatt// Rebecca P;)

IDOL

Nu kollar jag på idol, vilket ni troligen också gör. Sedan kommer det Freaky Friday som jag ska kolla  på. Jätte kort inlägg idag eftersom jag skriver i pausen just nu. SOm ni ser har jag fixar headern men ska fixa färgerna snart men imorgon ska jag kolla på USM när Halmstad Hp F94 spelar. Någon annan? Kontakta mig så kan jag säga när matcherna är.

Puss!

//Rebecca L

Skoldag

Hejsan Bloggen!

Tänkte titta in lite och skriva allt spännande jag har varit med om idag alltså inget speciellt... Idag hade vi som vanligt samling på morgonen och sedan svenska hela förmiddagen. I svenska är roligt att uttrycka sig i text och förstås läsa. Blev lite förtjust när hela hyllan med böker ramlade ner, för vet ni vad? Då hittade jag massor med böcker att läsa! Så nu läser jag ''Imorgon när kriget kom''. Att jag inte har läst den fören nu.. jag har ju hört talas om den men inte läst den. Becca har tvåan hemma så jag ska be om få låna den. Vilket blir snart.. eftersom jag har snart läst ut den.

Ja visst ja! Jag har inte berättat om när hela hyllan ramlade ner. En lång hylla på 1.60 m ramlade ner klockan 1 på natten i det rum där jag sov i tillfälligt ( fixar rummet). Jaa, så kan man nog göra en lång historia kort.

Oh, mamma och pappa kom precis genom dörren och har handlat, hmm ska se om det köpte vad jag ville ha.
Ja det har de! Bandage för min stukade handled. Som jag stukade i fredags. Och ooh så ont det gör när jag är ute  med Leo! Men det går över som alltid ; ). Men så kan det gå när man spelar brutalbasket. Det blev ju inte bättre när vi hade gympa då vi skulle ha gymnastikredskap. Allt skulle man använda med händerna.. great... eller inte.


Tack och hej

// R e b e c c a  L


S u c k . .v a l

Ja, val val. Blåvalar dom är ju söta. Väldigt charmiga.
Haha nej men.., för att komma till saken har jag ärvt en underbart härlig beslutsångest av min kära moder. Tack:)
Nej usch nu är det gymnasieval som står på tur. Jag funderar, tro det eller ej, på NV. Kattegatt då troligen.. möjligen.. kanske. Jag vet inte, DaVinci kanske är något för mig? Hur som helst - kan ni inte välja åt mig? :P Eller ge lite förslag?:) Haha så patetisk jag känner mig. Men jag plågas ju!

Men ni som har bestämt er, eller redan går någonstans, kan ni inte berätta så att jag får lite inspiration?:P

Egentligen borde jag vara glad att jag får chansen att välja och att det finns så mycket att välja på. Det känns bara som att det skulle vara lättare om man skulle halvera antalet valmöjligheter eller nåt . . X D

Äsch det löser sig. Varför vara negativ när man kan vara positiv? Gymnasiet kommer att bli skoj, och när jag väl väljer kommer det föhoppningsvis att kännas rätt. Hoffentlich.:P

ha de bra!

/ / R e b e c c a P ; )

Tre rum!

Hejsan allesammans, förlåt får det absolut kassa uppgraderingen. Men nu ä det så att vi håller på att göra om mitt rum, så hux flux så har jag tre rum! Eller ja.. ett tomt rum, ett litet rum som jag sover i och ett rum till som vi har saker i som jag även sov i första natten men jag sover inte bra där alls. Aja, anledningen att jag inte har skrivit är; läxor, läxor, flyttning av rum.. och att jag inte hade internet på datorn tillfälligt. Men nu har jag det och ska tyvärr inte skriva allt för länge eftersom jag har läxor att göra och att sitta i sängen gör skit ont i ryggen.

Hmm. Ska nog runda av här och göra läxor. En helt annan sak är vi spelar basket på rasterna som är skit kul. Typ 5 tjejor och 2-3 killar x ). Btw sa jag att vi äger dem? ; ).

Sen så stör jag mig väääldigt mycket på när folk skriver,,, när det ska vara ... hehe jag vet men det känns som om någon pekar en i ögot när man läser det. Inget ont men mååste ta ut fingret ur ögat x)

/RL


RSS 2.0