Strike a poseNöjd, nöjd, nöjd

Jag tänkte innan på att jag var nöjd (mer än nöjd) med min kamera, men så kom jag och tänka på låten med anders och putte. Haha, så jag var bara tvungen att lägga upp låten.


Haha, när jag ser denna bilden tänker jag på att jag måste klippa mig SNART! (;

Har gått och blivit med...

...kamera! Haha, det trodde ni inte att jag skulle äntligen orka spatsera till affären? Men jag åkte faktiskt dit klockan åtta på mogonen! Jo tack, sömn är överskattad.. Men en Canon eos 1000d blev det.


Åh, nej vi har absooluut inte en plastgran..

Dan för doppare(?) dan!

Just nu har jag noll julkänsla. Så jag försöker ladda upp den med julfilmer som Home alone 1&2. Älskar dem första filmerna av den filmserien, såå.. julig? :D


Och så får jag inte glömma att tacka snällaste madda för julkortet! Dock har jag glömt bort att skicka iväg några detta året.. och alla andra år..  Men du för ett internet julkort!. Haha jag är så bra på att göra julkort... :) Råkade dock trycka på en knapp så testen blev konstig x)

God Jul!

Winter - Vinter (varför stavar vi inte med W? Hmm)


Jag gillar vintern.. till en viss grad. Förutom att det är kallt, blött och halt så är det riktigt mysigt att sitta inne med en stor varm filt och varm oboy. Det är också otroligt fin ute när vägarna glittrar av snöflingor. Sen så har man en bra ursäkt att sitta inne och dega, eh he. Men liksom det som jag gillar mest (tror jag) är själva julkänslan. Alla julfilmer och levande ljus och allt det mysiga.
Julmaten är jag faktiskt inte så jätte förtjust i, kanske för att man få äta resterna sen som aldrig tar slut. Men denna julen ska jag banne mig äta så att magen (inte bokstvligen hoppas vi) spricker. Förhoppningsvis går jag upp 3 kg, haha.

Och sedan till klappbyten. Jag vet faktiskt inte vad som är roligast, ge eller få. Det beror faktiskt på ( nu låter jag självisk) men om man har hittat en perfekt julklapp till någon tycker jag verkligen att det är roligare att ge. Mén om man inte har hittat någon bra present så känns det inte lika roligt att ge. Fast joo, det är nog snäppet roligare att ge, haha. Bjuder på en bild som jag tog förra året (klickbar) :)


Edit; Efter att ha gått ute i tjogo min klockan 10 på kvällen kan jag konstatera att vintern är kall, kall, kall!

Bjuuder..

..på en osminkad bild på moi. Behöver klippa mig soon, och kanske ska klippa kort? Som på bilden, dock har jag bara satt upp håret på den gamla bilden men ändå. Kanske  satsa? Njae, håller mig nog till mitt långa hår fortfarande.. :)

Jullov... JAA!

Ny design eller har bara bytat headern och färgen på bakgrunden.. Men ändå. Dock är headern huuuuge! Så jag kanske fixar det snart.. eller aldrig.. x) Designen är kanske inte så vintrig men den baby rosa färgen är lite vintrig trots allt? :)

Och nu ärre jullov! Göttans asså! Dock känner jag mig fortfarande stressen pga av nedanståede faktorer..

1. Julklappar - har inte köpt en enda än och det är sisådär 5 dagar kvar
2. Sv filmrecension senast den 24 dec.
3. Försenad sv, femteloggen..
4. Tyska skriva om 5 pers..

Men det är snö ute iaf. Så om man utesluter det kalla, blöta och hala så är det väldigt mysigt. Om man är inne.. Det lyser även upp när man är ute och det är allmänt myysiigt. Hoppas, hoppas att det håller i sig till julafton.
Jag vet att ni vet att ni älskar mina mobilbilder.. noot.


COULORIdontknowwhichIlikethemost?
 Jag har trååkigt och bör plugga ;( Som jag för övrigt har nog skrivit i varenda inlägg. Längtar som bara den tills veckan är slut, sen är det bara tyska och svenska til nästa vecka..
Bilden har jag för övrigt tagit vid stugan


Sista inlägget i kväll, punkt slut.


Jag i nian, det är ett mickroskåp ;)

Kom på en dialog jag hade med min lärare. Kan passa på innan att jag inte alls är bra på volym.

Jag; Hur mycket är ett ton?
Läraren; Det vet du väl?
Jag; nej
Läraren; jo
Jag; Nej
Läraren; jo
Jag; nej
Läraren; Gissa
Jag; En miljard..?
Läraren; ett tusen kg..
Jag; aha..


Haha, hej IG? :p

Jag tror att jag bloggar...

...så mycket för att ha en ursäkt att inte plugga...
Fast ni jublar kanske? Eller Madda kanske suckar, haha.
Men jag hittade en bild som jag gjorde för läänge sedan.. Eller i nian iaf x) Har en annan bild här hemma som jag kan visa, haha. Men jag kommer förmodligen att ångra mig, För att rita är inte riktigt min sak... :) Hittade för övrigt en gammal film på vårat projekt om rymden. One word, HAHAHAH! Kanske skriver om det någon annan dag :p Men det är en riiiktigt pinsam film, jag är ju typ borta och sur i hela filmen haha. "månen.. är vår måne..?" (Kom inte ihåg vad jag skulle säga om månen, haha)


Julklappar


Tischorna kommer från Melba och klockan som jag egentligen vill ha i vitt (fanns ej på bild) kommer från Ur&penn. Vågtången är från OBH nodica.

Mamma och pappas julklapp ska jag delar med syskonen och Farmor och mormor vet jag inte (förslag?) och bror och syster har jag inte heller någon aning om. Och det är är inte alls lång tid kvar till julafton!

Föresten har ni börjat julpynta än? Vi har bara tagit fram julstakarna och satt ljus i buskarna ute.

Sov gott!

Desperate Housewives

Halloj, ni kan absolut inte gissa vad jag kollar på halv 11? För rubriken ger er ingen ledtråd aaalls.. Dock har jag missat tredje säsongen så jag checkar fyran före, kunde inte hålla mig haha.

Sånt här gör jag när jag inte orkar plugga samtidigt jag kollar på Desperate housewives.

PluuuuggHejhej nu bör jag egentligen plugga häcken av mig men visst är det skönare att ta det lugnt?
Idag var jag i stan med mamma och syster, hittade faktiskt ett par tröjor och jeans leggings. Det var faktiskt inte så hilma mycket folk även att det inte är så långt kvar till jul. Dock har jag inte köpt en enda present ännu! Tack och lov behöver jag inte köpa lika mycket presenter från tidigare år. Men jag hinner verkligen inte att köpa julklappar nu. Så hilma mycket plugg och prov.

Till något annat. Jag har nog inga bilder på mig själv i bloggen, eller ja några få iaf. Så jag bjuder på tre :)Nu kommer madda bli..

GLADER xD :D
RSS 2.0